שאלה לגבי מתן תרופות

שאלה לגבי מתן תרופות

אחרי שהבנות קראו כאן והבינו שהן לא היו חולות הן החליטו לעשות זאת וביחד כמובן. לשתיהן יש דלקת אזניים וגרון והורים עייפים. קיבלנו מוקיספן אבל עם הכפית שמגיעה בקופסא אני אפילו לא מעז לתת כי לא יהיה סיכוי שהכפית תגיע במלואה לפה, ניסיתי עם מזרק אבל הן נוטות לפלוט את התרופה והשטיח יהיה בריא מהר מהן ככה. בקיצור - איך נותנים תרופה (שלדעתי אגב טעימה) בלי ללכלכך את הסביבה ושהכמות הרצויה תגיע למקום הנכון? ? ? תודה מראש.

גלי88

New member
בכוח

אחד מחזיק את הילדה, השני נותן עם מזרק כל פעם טיפה עד שהיא בולעת את כל התרופה. גם אצלי זה תוך כדי בכי ומאבקים אבל אין ברירה.

רומי^^

New member
לא לא לא בכוח../images/Emo70.gif זה משפיל אותן מאוד

ויעשה להן טראומות עם לקיחת תרופות בעתיד!!!

גלי88

New member
וכאין ברירה?

שןם דרך אחרת לא הצליחה אצלינו. זה נחמד לייעץ להיות רגועה ואז הילדה תהיה רגועה ותקח את התרופה,אבל כמה שאני יהיה רגועה,הן לא רוצות תרופה בשום אופן.

גלי, אני מבינה אותך. אצלנו תומר היה

כזה ובכל מחלה כשהרופא רשם תרופה כבר הייתי עם דמעות איך לעזאזל אני אתן לו את זה? לקראת גיל שלוש נפל לו האסימון וכל הדיברוים השתלמו והוא התחיל לקחת לבד תרופות בכוסית תרופות קטנה. אבל עד אז, בכי, מלחמות ומה לו. ולא עזר כמה שהיינו רגועים. "לסתות הברזל" היו לו. יאוש אמיתי!!!

רומי^^

New member
גלי - אני מתנצלת. לא התכוונתי לומר

שאת לא רגועה, ואני בהחלט יודעת על ילדים שמאוד קשה להם עם תרופות וזה באמת הפיתרון היחידי. רק התכוונתי, במה שכתבתי כתגובה אלייך - שעדיף קודם לנסות שיטות אחרות, זה הכל. מתנצלת שוב אם נפגעת. זו לא היתה הכוונה.

גלי88

New member
את צודקת ולא נפגעתי

כמובן שניסיתי הכל לפני שהשתמשתי בכוח (נשמע כאילו אני מרביצה להן) אבל כשאין ברירה. הבריאות קודמת לכל.

לנו היה מזרק הומאופטי ארוך במיוחד

שנראה כמו קש. אז מכניסים אותו לפה, ומצמידים לבקעלך שבלחי, מאחור. משם זה מחליק יותר טוב לגרון.

ירון במזרק - שקונים בסופרפארם

עולה 0.50 ש"ח ובתנוכה של האכלת בקבוק מזליפים לפה קצת אם נרשמת התנגדות - אז אוחזים יותר חזק אפשרות נוספת - להכניס לפיטמה של הת"מל ולתת להן לשאוב לפני שעת ההאכלה אבל הן צעירות עדין מקווה שלא יהיה מסובך מידי

רומי^^

New member
ירון - יש לי פיתרון:

אצלנו הוא עובד מעולה - ולא קשה לביצוע. תכניסו את המזרק לפה ותכוונו לכיוון הלחי. תשפריצו לאט לאט את התרופה, ככה יהיה להן זמן לבלוע. גם אם יוצא לכם "יותר מדיי" בבת אחת זה לא נורא, כי הן "מאחסנות" את התרופה בלחיים ובולעות לאט לאט. זה פיתרון טוב גם אם הן יתעקשו ויסגרו את הפה - כי המזרק מאוד דק ונכנס דרך השפתיים הקפוצות. בהצלחה!! אצלנו זה עבד מצויין.

זה לא תמיד כזה פשוט...

לתומר קראנו "לסתות הברזל" כי שום דבר לא היה מצליח לפתוח אותן. זה היה נורא. כל מתן תרופה היה סיוט אמיתי לכולם.

רומי^^

New member
שירלי ראי תשובתי למעלה לגלי.

מה שלומך עכשיו??? ראיתי שלא חשת בטוב בבוקר. תרגישי טוב

michal66

New member
הי ירון ../images/Emo20.gif

חברותיי נתנו לך אחלה עיצות. אני הייתי שמה את התרופה אנטיביוטיקה/אקומלי...וכל תרופה נוזלית אחרת בתוך פטמה של הבקבוק והם היו יונקים אותה. אם הנוזל סמיך מידי, תמהל בטיפ טיפה מים ותן להן. גם שיטת המזרק עובדת. תרגישו טוב....

oshkvarek

New member
לא בכוח!

אנחנו היינו נותנים בכוח והם היו יורקים את זה. הרעיון הוא דווקא (וזה לימדה אותנו אחות במיון אחרי שהגענו לשם כשזואי היתה עם חום גבוה ולא הסכימה לקחת נורופן ואי אפשר היה להוריד לה חום) - שמים במזרק את הכמות שצריך, שמים את קצה המזרק בין השפתיים (לא לדחוף פנימה לתוך הפה) ומזליפים טיפה. לאט לאט, טיפה טיפה, כך היא לא תירק את התרופה ולא תקיא אותה. אפילו אם לוקח שעה לתת 2.5 CC. זה עובד. חבל שלא הכרתי את השיטה הזאת לפני שהגענו עם ילדה כמעט מיובשת לגמרי למיון (לפני זה ניסיתי את שיטת הבכוח). אני ממש ממליצה לכם לנסות (אפילו בבחינת לא יועיל לא יזיק). זה עובד.

מר G

New member
מסכימה

לאט ובסבלנות. אם אתם תהיו רגועים גם הן יהיו רגועות.

אוזי2

New member
אני תמיד נותנת את התרופה עם מזרק

אף פעם לא היתה לי בעיה לתת להם תרופה, הם אוהבים תרופות, להפך אם אני נותנת רק לאחד מהם גם השני רוצה
אני אומרת להם לפתוח פה גדול, מזריקה להם את התרופה לפה והם מנענעים עם הראש ואומרים ממממממ טעים.

למעלה