שאלה לגבי משחת נעליים

ruthi26

New member
שאלה לגבי משחת נעליים

האם בבסיסים של הבנים והבנות מקבלים משחת נעליים? שמעתי שישנם בסיסים שמקבלים משחת נעליים, האם זה נכון? פשוט נמאס כל פעם לרוץ לריקושט, כי רק שם יש משחת נעליים בצבע שהוא זקוק..

אילת39

New member
עד כמה שהבנתי...

...בתאוריה הצבא אמור לספק להם, בפועל זה לא קורה. גם אני מתחילת השרות קונה לו את המשחה. לא תקין, אבל זה המצב...

ruthi26

New member
מרגיז נורא../images/Emo46.gif

ואם לא מוצאים את הצבא הנכון, אי אפשר לצחצח, ואז את יודעת, הכל מסתבך ואפשר לחטוף 1,2,3 ביציאה..
ממש לא תקין, גם לפזמניק קונים כל הזמן, אבל אין בעיה איתו, הוא פזמניק, ואת הצבע שלו ממש לא בעיה לקנות בכל מקום. אבל לעומתו השני, כל שבועיים אנחנו קונים..ורק בריקושט..

ע ו מ ר 4

New member
כאן היו3

חיילים ולשלושתם נעליים חומות. מעולם לא פירנסתי את ריקושט. יש משחת נעליים חומה...בסופרפארם.יש בשופרסל ....ויש אצל הסנדלריות למינהן...שקיימות עדין פה ושם. ...משחה שהיתה חום אדום...בדיוק כמו שצריך לנעליים "אדומות". בנוסף יש שכאלה גם בשקמיות בבסיסים. חשוב לראות שלכתוב חום אדום.ולא חום שחור....כי אז זה באמת משהו כהה מדי.

ruthi26

New member
ביקשתי מהסופר פארם שיביאו

אבל אמרו שהם לא מביאים.. לא עזר כלום. אצל הסנדלרים באמת לא חשבתי.. הבעיה איפה יש כאלה.. מאוד קשה למצוא את המשחה האדומה, ניסיתי בכל סופר אפשרי. בבסיס אין סיכוי, הוא לא מצליח להגיע לשקם. ובאמת קניתי משחת נעליים חומה, והיא חומה לא אדומה..

ים וגל

New member
משחת נעליים

היי גם אני קונה משחת נעליים לנעליים חומות -ואף פעם אף פעם לא פרנסתי את ריקושט. בין משהו כמו 4 שקלים בכל סופרמרקט-סופרסל,רמי לוי ניו פארם ועוד ועוד.....

ruthi26

New member
ים וגל

טוב, אצלנו רמי לוי לא נמצא, ואין גם ניו פארם.. יש רק סופרפארם.. וניסיתי בשופרסל ביג ובדיל, ואין.. הם לא יכולים לצחצח עם נוזל, מותר להם אך ורק משחה.. מישהו חהחברים, ציחצח עם משחה חומה.. וצבע הנעליים השתנה.. אמרו לו להפסיק.. אבל לא היתה לו ברירה, הוא קיבל בשביל זה עונש. אז לא שווה.. והמשחה היא לא חומה אלא חום-אדום

אםפי7

New member
ואני שאלתי את המפקד של השריונר בביקור בית על

עניין משחת הנעלים. והרי תשובתו: " במשכורת החודשית יש 20ש"ח שמיועדים לקניית משחת נעלים. ככה שצה"ל לא מספק אבל נותן כסף. למה בריקושט? אין בחנויות רגילות?

ruthi26

New member
לא אמפי

זו משחה לנעליים אדומות, כמו של צנחנים.. אז לצערי אין בשום מקום, רק שם.. וניסיתי בכל הסופר האפשריים..

אני לא יודעת על איזה צבע מדובר

אבל, את יכולה למצוא את השם של היצרן או היבואן ולראות באיזה חנויות נוספות מחזיקים או לקנות ישירות מהם כמות שתספיק עד סוף השירות. חבל לפרנס דווקא את החנויות הכי יקרות.

ruthi26

New member
פנה ניסיתי

אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום.. ביקשתי אמרתי לעומר מהסופר פארם שיביאו שלא אצטרך כל פעם לרוץ לשם.. אבל זה לא עזר.. הם אומרים שאין.. מעניין, אז איך יש בריקושט.. משחת נעליים אדומה, כמו של צנחנים.. והבעיה שכל המשחות הן לנעליים חומות.. ולא אדומות.. אם מישהי תשמע מאיפה אפשר לקנות את המשחה, לא רק מהם אשמח לשמוע.. נכון, נשמע פעוט.. אבל אסור לנו לשכוח.. קונים פעם בחודש 2 משחות..

ruthi26

New member
אדמונית

בריקושט עולה 20 ש"ח, המשחה הגדולה.. לא יודעת אם יש קטנה? וקטנה, מן הסתם גם לא תספיק לכלום.. אנחנו קונים 2 משחות גדולות פעם בחודש.. זה לא המחיר, מרגיז שצריך לנסוע עד לשם.. רחוק מאוד מהבית, מחוץ לעיר, נמצא באזור הביג.. ומשתדלים לא לשכוח, כי כבר קרה שהגענו ונגמרה המשחה..

Rainbow100

New member
4.19 ש"ח משחת נעליים KIWI

וזה כבר הדור השני של נעליים אדומות אצלינו בבית שמשתמשים באותה משחה.

ruthi26

New member
ומאיפה את קונה?

חיפשתי של KIWI אני יודעת שזו משחה מאוד טובה, אך מצאתי רק חומה. איפה מצאת בצבע חום-אדום, אשמח לשמוע..

ruthi26

New member
מחר אקפוץ לשופרסלביג

ואבקש שיביאו את המשחה אליהם. אם יש בשופרסלשלי או ברשתות אחרות בערים אחרות, אין סיבה שלא יגיע גם להר שלי.. תודה

ruthi26

New member
דורני, הצחקת אותי../images/Emo3.gif

כן, אפילו בשיווק, וביהודה, ובסופרסל ביג ובדיל.. ואין בשום מקום.. רק בריקושט.. זה לא פייר, צריכה לנסוע כל פעם לביג במיוחד...

למעלה