שאלה לגבי מפוחיות

שאלה לגבי מפוחיות ../images/Emo9.gif

שלום, אני לומדת גיטרה כבר כמה חודשים ובנתיים הכל מתקדם מצוין. לאחרונה התחלתי לחשוב על להתחיל ללמוד לנגן על מפוחית. משיחה עם ידיד הבנתי שזה לא כזה בעייתי לנגן על מפוחית [בסיסי, כמובן] אני רוצה ללמוד לבד בהתחלה ואולי אח"כ ללכת למורה. אז השאלות: א. מה אתם אומרים? זה אפשרי ללמוד את הבסיס בצורה טובה לבד? ב. אם כן, אז איך? כלומר, אינטרנט, ספר וכו'? ג. ואם זה עדיין נשמע בסדר, ואתם עדיין קוראים את ההודעה, אז איפה אתם ממליצים לקנות, ובאיזה מחירים [עדיף לא משהו גרנדיוזי, אפילו פשוט, אבל שישרת אותי בצורה בסיסית] ובעצם איזו מפוחית נשמעת לכם טובה להתחלה? המון המון תודה מראש
לירון

Molchansky

New member
תעשי חיפוש בפורום

כמעט כל שבוע יש את אותה שאלה על מפוחית וכל פעם יש גם את אותה תשובה למעלה בצד שמאל יש אופצית חיפוש, צעשי חיפוש על "מפוחית" ותמצאי את כל התשובות לשאלות שלך. בהצלחה

thewierdo

New member
יש הרבה סוגים של מפוחיות

אבל המחירים לא מטורפים. 250 ש''ח זה מפוחית איכותית. אני ממליץ לך קצת לחקור על המפוחית הדיאטונית ועל הכרומטית ולגלות מה מהם את מעדיפה. ומאחר שזה כלי נשיפה הייתי ממליץ לך ללכת למורה לכמה שיעורים בשביל בסיס טוב.

FuryUri

New member
לפי דעתי, עדיף שתקחי בהתחלה מורה

ואחר-כך להמשיך לבד... להוציא צליל נקיים,להחזיק כמו שצריך,לדעת לנקות(למרות שאת זה לא חשוב לדעת בהתחלה...) אלא דברים שצריך לדעת. ודרך ספרים ואינטרנט אי-אפשר לעשות את הדברים האלה מושלם. אפשר קרוב. הדרכת מורה הכי טוב. הכי טוב זה כמובן לקחת מורה הרבה שיעורים. אבל אם אין כח אז אין כח :p גם נחמד אחרי שמתקדמים לקחת שיעורים ולבקש קצת טכניקות מגניבות להוציא צלילים מגניבים... :p

למעלה