שאלה לגבי מאפרות

noavehezi1

New member
שאלה לגבי מאפרות../images/Emo4.gif

האם מישהי נתקלה במצב שהמאפרת לא כ"כ רוצה לתת איפור ניסיון? ואם היא מסכימה אז בעלות של 200 ש"ח בערך? (בלי לקזז מהמחיר הסופי) אני מרגישה עם זה לא כ"כ בנוח יעזור לי אם מישהי תשתף אותי בחוויות שלה ואיך היא התמודדה עם זה

יש כל מיני מצבים

יש מצב שמאפרות עורכות נסיון חינם יש כאלו הגובות תשלום ומקזזות מהמחיר הסופי יש כאלו שלא עושות בכלל, אפילו לא בתשלום ויש כאלו כמו שתיארת. כעת את צריכה להחליט כמה את סומכת עליה ועל טעמה כמה חשוב לך הנסיון?

היי אתי../images/Emo140.gif

ומה קורה אם את עושה בסלון וסגרת איתם על עיסקה יומית כזאת,ובכלל לא ראית את המאפרת....למעשה את לא יכולה לעשות ניסיון עד שאת סוגרת עיסקה. בסלון שלי (קרן מאיר) אמרו שניתן לבחור מתוך 3 מאפרות ...

1נרקיס

New member
אפשר פרטים על קרן מאיר?

אני אשמח לשמוע (גם במסר) על החבילה שהם מציעים ומחיר... תודה!

אז הרווחת ../images/Emo13.gif

ובאמת סגרת עם סלון כלות שמצא חן בעינייך? תבקשי לראות את העבודות של המאפרות ובחרי מתוך אחת מהשלושה ואז תעשי את הנסיון אני הייתי מוסיפה בהסכם סעיף שאם לא מצא חן בעינייך הנסיון יש לך אפשרות לבטל את העיסקה תמורת תשלום על הנסיון בלבד. סכום שיקבע מראש ושלא תצטרכי לשלם הון במידה ותבטלי בדיוק כמו שמוסיפים הסכם בסגירת חוזה של מקום, אם אחרי הטעימות האוכל לא טעים..יש אפשרות לבטל.

היות ואני אדם אופטימי מטיבעי....

אני מאמינה שיסתדר,אין סיבה שמתוך 3 לא תמצא חן-בעיניי אף אחת מהמאפרות בכל אופן,אתי...תודה על התשובה. עדי.

למעלה