שאלה לגבי לימודי טיפול קוגניטיבי

ieinbar

New member
שאלה לגבי לימודי טיפול קוגניטיבי

שלום לכולם, אני חדשה פה ובמקרה גיליתי את הפורום הזה. אני מתעניינת בלימודי טיפול קוגניטיבי- התנהגותי וגיליתי תוכנית לימודים לתואר מוסמך בפסיכותרפיה התנהגותית- קוגניטיבית, בשלוחה של אוניברסיטת דרבי בישראל. זה המקום היחיד שנותן בארץ תואר שני בפסיכותרפיה. אני פונה אליכם כאנשים שמעורים בתחום: רציתי לדעת, איך הבוגרים של דרבי מתקבלים בשוק העבודה- אם מישהו יודע. האם זה פוגע בבוגרים בקבלה למקומות עבודה שזהו תואר אנגלי ולא ישראלי? ובכלל, האם הם רציניים בלימודים אלו? אשמח לקבל תשובות, תודה, ענבר

שריד

New member
לימודים

הייתי ממליץ לך להשוות בין התוכנית המוצעת באוניברסיטת דרבי עם זאת המוצעת בארגון איט"ה. התוכנית של איט"ה נחשבת רצינית אבל היא השתלמות/לימודי תעודה מטעם הארגון ולא לתואר שני. לדעתי את צריכה לשקול מהו הדבר המרכזי שאת מחפשת תואר שני או ללמוד גישה ושיטת טיפול. זה לא אותו דבר. בהצלחה שריד

ieinbar

New member
תודה על התשובה, בדקתי

ראיתי את התוכנית של איט"ה. נראית טוב. אבל מעניין, איט"ה גם מפנים לתוכנית של דרבי כאחת מתוכניות ההכשרה לפסיכותרפיה התנהגותית קוגניטיבית. כנראה שדרבי עומדים בכל התנאים של איט"ה וגם מציעים את התואר. נחשוב על זה ברצינות...

השנה

יוצא לי להדריך סטודנטים מדרבי וזו לי הפעם הראשונה שאני נתקלת בתכנית שלהם. עושה רושם טוב.

למעלה