שאלה לגבי כרטיסי מסך

שאלה לגבי כרטיסי מסך

מי יודע איך הכרטיסי מסך מסוג pci express *16 לעומת ה AGP ??? וגם באיזה אתר ניתן למצוא מידע על כרטיסים כאלה ולהשוות אותם לכרטיסים הרגילים שעובדים בתצורת AGP ??? תודה לכולם!!

zukim

New member
כל הכבוד RN2 !!!

כתבה מענינת מאוד אבל היא לא עושה השווה בין כרטיסים זו טכנולוגיה כילאים ואין כרטיסי מסך שתומכים בזה(אולי בעתיד) !!! ולוח אם כזה יעלה לך הרבה מאוד כסף .

תודה אנשים...

אז לפי מה שאני מבין... לא כדאי ללכת על ה PCI EXPRESS עדיין. איזה כרטיס מסך כן מומלץ יש לצורך משחקים שיחזיק מעמד גם לעוד שנה-שנתיים??

zukim

New member
אין מה להשוות !!!

AGP עדיף בכל מובן ! מהירות המידע שזורמת על גבי הכרטיס גבוהה פי כמה מאשר כרטיס PCI ולכן הביצועים שלו טובים יותר מהירות חישוב שווה ביצועים טובים יותר ול PCI אין אפשרות כזו הוא מוגבל . אם אתה בקטע מה יותר זול .... או שאין לך בררה (אין AGP על לוח אם למשל גם זה קיים !) אז אולי כדי לחשוב על PCI כל הכרטיסים של PCI הם בעלי ביצועים ירודים (משחקים למשל אין על מה לחשוב בכוון ) מתאימים לתצוגה פשוטה מאוד 2D איןעל מה לדבר על 3D רד מי זה לא מומלץ רק אם זה מוצע אחרון . את הכרטיס שתקנה ניתן לעביר קדימה למחשב חדש או ישן כי היום AGP בא כסטנדרט . היום רוצים כבר X8 ואתה מדבר על כרטיס PCI הלו איפה אתה חי ??????????? הדרישה לכרטיס כאלו נמוכה מאוד אם בכלל והיא מיועדת למחשבים ישנים או למחשבים שאין להם AGP. דבר נוסף על מבחנים והשוואה בין שני הפרמטרים אם יש מבחנים כאלה הם לפני שנים רבות אז אולי בארכיון של google תמצא דבר כזה (זה בכלל לא בר השוואה) אין מה להשוות נקודה !!!

RN2

New member
הוא התכוון לPCI EXPRESS

לא לכרטיסי PCI הישנים!

zukim

New member
מה זה משנה

זה לא בזרם המרכזי בכלל . וגם אם יש הביצועים שלו לא יעלו על הביצועים של הכרטיסים החדשים וזה למה??? כי אין ! אז על איזה השוואה אתה מדבר ? כל מערך לוח האם משתנה. מבחינה פראקטית זה גם לא כדאי. זה התאבדות טכנולוגית (אבל מענינת מאוד ) ליצור כרטיסים מיוחדים . זה אולי רק ענין של יוקרה בין חברות וזה יגיע אלי כצרכן ממוצע רק בעוד מס' שנים אם זה יוכח ככדי ומשתלם.

RN2

New member
תגובה

תראה אני בסך הכל נתתי לו קישור למאמר זה לא שאני מעוניין בחידוש הזה כל הטענות שלך לגבי זה תפנה אליו בתגובה מתאימה לא אליי בנאדם

AfiComp

New member
לא יכול להתאפק יותר...

על מה אתה מדבר ? כל מה "ששמעתי" מתגובתך היה "תקשיבו לי !!! אני צועק הכי חזק !!! אני משתמש ב"מילים גדולות בלועזית" ואם אני צועק הכי חזק ומשתמש ב-"מילים גדולות" אני בטוח יודע על מה אני מדבר !!!!!" ידידי, להבא תשתדל לתת תשובה קונקרטית, במידה ויש לך אחת כזאת, או ששתעלם מן השאלה. תשובה בסגנון של "עזוב אותך משטויות" לא מכבדת אותך, ולא את הפורום. עצה נוספת - קרא היטב את השאלות לפני שאתה מגיב, ע"מ שלא תגיב על השאלה לא נכון, ולאחר שכבר הסבו את תשומת ליבך לטעות, השקע עוד קצת זמן וקרא את המאמר של RN2 צירף להודעתו, מי יודע, אולי תלמד משהו (אני למדתי...). בברכת שבת שלום, AfiComp

az ma

New member
נראה שאתה שוב נובח על העץ הלא נכון

תשקול, אולי, שינוי של העיקרון הזה?...
משום מה תשובת ה"באופן עקרוני" שלך, להבדיל אלפי הבדלות, מעלה לי בראש טאפורת שוטר שהיה טוען שהוא יורה, בזמן שוד בנק, באופן עקרוני, בזה שעומד אחרון בתור... מקווה שאתה לא חמוש/מזויין... שבת שלום גם לך...

AfiComp

New member
דווקא הפעם...

עניתי בדיוק במקום שלי בתור (באופן עקרוני
)... ואם איני טועה הוא אמור לקבל הודעה על התגובה שלי (ואם טעיתי, נו שויין... יש דברים חשובים יותר לעסוק בהם
) השאלה הנשאלת היא - מה הייתה דעתך על תגובתי - במקום, או שמא לא כל-כך... בברכה, AfiComp

az ma

New member
אז ביחס לשאלתך... אענה לך כמו יהודי

"טוב"... בשאלה: מה לעזאזל אתה עושה ער ב4 לפנות בוקר, הא? ולגבי תגובתך, קבל ח"ח... לחלוטין במקום... הווליום שלו היה מחריש אוזניים... לו לפחות היה מדובר ב"דברי חוכמה"...

zukim

New member
אני כן קראתי את המאמר של RN2 !

ואם אתם תקראו אותו טוב תראו שזה אפלקציה שתבוא רק בשנים הבאות .... היא אינה מיושמת בכרטיסי מסך עכשיוים! זו דרך פיתרון לעתיד לבוא אם וכאשר מהירות מעבר הנתונים תגיע לסף עליון. לכן היום הכרטיסים שנמצאים בשימוש כיום הם רק PCI פשוטים ביותר. אם לא בר השווה לכרטיסים היום.(נכון לרגע זה ) ואני לא צועק על אף אחד . ואני מצטער אם אמרתי משהו פוגע . סליחה סליחה
שבת שלום

IBZ

New member
--->

דבר ראשון- יש כרטיסי מסך PCI-Express, וישנם גם לוחות אם התומכים בכך. דבר שני- תתפלא אבל יש גם בארץ, במחירים לא כל כך יקרים כמו שחשבו שיהיו. דבר שלישי- PCI-Express יהיה העתיד, וחריצי ה-AGP יהיה נחלת העבר. דבר אחרון- אם אתה קונה מחשב למספר שנים קדימה, קנה עם חריץ PCI-Express , אם לא קנה עם כרטיס AGP, תחסוך מעט וכשתקנה תוכל לרכוש מחשב חדש זול יחסית הכולל את כרטיסי המסך של PCI-Express.

zukim

New member
אני קוראתי את המאמר של RN2 !

ואם אתם תקראו אותו טוב תראו שזה אפלקציה שתבוא רק בשנים הבאות .... היא אינה מיושמת בכרטיסי מסך עכשיוים! זו דרך פיתרון לעתיד לבוא אם וכאשר מהירות מעבר הנתונים תגיע לסף עליון. לכן היום הכרטיסים שנמצאים בשימוש כיום הם רק PCI פשוטים ביותר. אם לא בר השווה לכרטיסים היום.(נכון לרגע זה ) ואני לא צועק על אף אחד . ואני מצטער אם אמרתי משהו פוגע . סליחה סליחה
שבת שלום

למעלה