שאלה לגבי ייבוא פלאפון מאמזון דרך USHOPS.

Bensal1992

New member
שאלה לגבי ייבוא פלאפון מאמזון דרך USHOPS.

שלום, אני רוצה לקנות מוטורולה אטריקס 4G דרך אמאזון ולהביא אותו לארץ באמצעות USHOPS. את המכשיר כמעט ולא ניתן להשיג בשום חנות בארץ ולכן אין ברירה ולהזמין מחול. באיביי יש שתי סוחרים שמוכרים את המכשיר במחיר של כ-1200-1250 ש"ח לא כולל משלוח. הבעיה שכאשר המכשיר יגיע לארץ וייתפס אני מפחד שיעקבו לי אותו במכס ויעשו לי בעיות. 1) צריך לקבל אישור ממשרד התקשורת כדי לייבא את הפלאפון הזה? 2) לפי מחשבון העלויות של ushops העלות הסופית של ייבוא המכשיר (כולל מעמ, מיסים, משלוח, דמי טיפול) 1,736 ש"ח במשלוח אווירי עם שליח שמגיע עד הבית. המחיר סביר לגמרי. הבעיה היא שאני לא יודע באיזה תדרים תומך המכשיר כי אני לא יודע מאיזה מפעילה הם מביאים אותו. רוב הסיכויים שזה מ-AT&T אבל בכל אופן אני לא יודע איך לוודא זאת. 3) אני מתכוון לעשות איתו ניתוק זיקה ולפי מה שהבנתי צריך להביא קבלה שיהיה כתוב עליה שם מלא (של בעל הקו באורנג') + מספר סידורי של המכשיר. האם אמזון רושמים בקבלה את המספר הסידורי? נ.ב אני משלם דרך פייפל ולפי מה שקראתי אפשר להציג לאורנג' דף פירוט עסקאות רכישה של הויזה ואז הם ייראו את המכשיר ולא יצטרכו קבלה נכון? ממש תודה לעוזר!

me12321

New member
מוטורולה זה לא יצרן סיני אנונימי

אין סיבה שלא יתנו לו להכנס גם אם אין עדיין בארץ 4G אבל אני לא בטוח שזה בכלל דור 4, אלא סתם שם שנתנו לו. תיבדוק טוב את המפרט שלו אם הוא תומך ברשת דור 4. לדעתי זה בידיוק מה שנמכר בארץ

G Gabi

Member
למיטב זכרוני אתה לא מדייק

מדוע הגלאקסי נקסוס עדיין לא בארץ באופן רשמי? הרי סמסונג היא יצרן מוכר ולא סיני עלום שם.... ממה ששמעתי הסיבה היא בגלל שימוש בתדר מסויים באחד מהתקנים האל-חוטיים (wifi, Bluetooth וכד') שאין אישור כרגע להשתמש בו בארץ. אם זכור לי נכון הייתה תקופה גם שהיה בעיה עם האייפד. כל זה כאמור על ייבוא רשמי. יבוא מקביל - מי יודע מה עובר מתחת לאף של הרגולטור...

me12321

New member
סיבות אחרות לגמרי

קשור להחלטה של הייבואית הרישמית סאני, זה לא שאסור לייבא אם היה אסור, לא ייתכן שכל כך הרבה חנויות מוכרות אותו בגלוי. צריך שהמדינה תאשר אבל זה מאושר מהר מאוד והמוטורולה הזה לא ניראה לי שזה בכלל דור 4

ההחלטה של סאני , בגלל

מגבלות ממשלתיות .. המערכת האלחוטית במכשיר משתמשת בשני תדרים , אחד 2.4 סטנדרטי והשני 5GHZ עדיין אסור לשימוש בישראל . עקב אינספור עיכובים ובירוקרטיה ,בסאני הגיעו למסקנה שעד שמדינת ישראל תזוז המכשיר כבר יהיה ארכיאולוגיה ובחרו לא להשיק אותו בצורה רשמית .החנויות שמוכרות אותו עושות את זה בצורה לא רשמית . יבוא אפור /יבוא מזוודה ..

me12321

New member
עדיין מה שאני אומר

זה שלא יעכבו לו מכשיר כזה או אחר אם חנויות מוכרות בגלוי אותו, אז לא יעכבו לבן אדם שרוכש מכשיר אחד. וגם ייבוא אפור דורש תשלום מכס

למעלה