שאלה לגבי חול לחתולים

catcatcat

New member
שאלה לגבי חול לחתולים

בעיקרון אנחנו משתמשים בחול מבושם שנקרא "סאניקט". פעם השתמשתי בחול (עם החתולה השנייה שלי) שהפך גם את השתן לגושי חול. בחול הזה לעומת זאת החול שוקע ולא מגבש את השתן אלא נשאר לח בתחתית הארגז. יש למישהו חול אחר להציע? תודה...

catcatcat

New member
מקפיצה...

פשוט חייבת לדעת כי מחר בבוקר אני הולכת לקנות

קרני4

New member
יש כמה שממליצים על סימפליסיטי.

אני משתמשת בסימפליסיטי פלוס באריזה של 7 ק"ג. החול לא רע. אני לא יודעת אם יש הבדל בין סימפליסיטי, וסימפליסיטי פלוס ואשמח לדעת מה ההבדל ומה טוב יותר ומדוע. קראתי שכתבו שלסימפליסיטי פלוס מוסיפים משהו, אבל אני לא בטוחה. מישהו יודע פרטים נוספים?
קרני

ההבדל בסימפליסיטי

ב"סמפליסיטי פלוס" יש כדוריות עם ריח טוב בצבע כחול ב"סימפליסיטי" הרגיל אין אותן. אגב, החתול המצולם על האריזה הוא קופי של משי, אפילו אותו כתם קטן בצד הפה...אולי בגלל זה אני קונה אותו.

cwen

New member
אם יש חתול אחד או שניים

אפשר לנסות קריסטלים. אני מאוד מרוצה. הם סופגים את כל הריח. הקקי נשאר חופשי, והשתן נספג בתוך הקריסטלים. כשהכל צהוב (בערך אחרי חודש) מחליפים. וגם הניקוי של הארגז מאוד קל, כי לא נשארות חתיכות דבוקות לקרקעית. אם יש יותר משני חתולים, זה כבר לא כל כך משתלם, כי זה מתלכלך נורא מהר.

../images/Emo45.gif גם אני ממליצה

על החול הקריסטלי. הכי מוצלח מבחינתי והחתולות שלי ממש אוהבות את הרעש שהוא משמיע כשהן חופרות. במיוחד כשהוא חדש ונקי עדיין.

לא מכירה סניקט אבל אני משתמשת

ב-ever clean שהוא מתגבש והוא מצויין בעיקרון אפשר לשדרג חול ע"י הוספת אבקת כביסה וזה הופך אותו לריחני (זה פטנט של מיכל מהפורום). אני מניחה שיהיו עוד הצעות לסוגים אחרים של חול שהם טובים לא פחות.

Elanor Rigby

New member
אני דווקא מעדיפה את זה..../images/Emo96.gif

גם אני משתמשת בחול "סאניקט" ונוח לי איתו, אני לא מבינה כל כך למה צריך שגם השתן יתגבש...

cwen

New member
כי בחול מתגבש אפשר להחליף פחות

פעמים את החול. כי את מוציאה את רוב החלקים המלוכלכים, ומה שנשאר הוא חול יחסית נקי. בתקופה שהשתמשתי באודור לוקרס, החלפתי פעם בחודש וחצי בערך את החול בארגז, כי הוא בקושי התלכלך. רק צריך להוסיף חול מדי פעם, אבל לא צריך להחליף כל שבוע כמו בחול רגיל. זה בהחלט יתרון. וגם יש פחות ריח.

catcatcat

New member
כמה זמן את משתמשת בו?

הוא מונע ריחות? הוא מגבש את השתן? ושאלה אחרונה.... כמה הוא עולה? (אני מוכנה להשקיע בשבילה, סתם אני רוצה לדעת מחיר).

תות ובר

New member
סימפליסיטי

אני משתמשת בו חודשיים (מתוך שלושה חודשים שיש לי את תות ובר). ניסיתי כמה וכמה סוגים והוא היה לי הכי טוב. הוא מתגבש טוב, הוא ניטרלי (כלומר בלי תוספות ריח מבחילות) והגרגרים שלו לא מאוד מתפזרים. מבחינת עלות, יש שקים גדולים של 18 ק"ג שהם זולים יותר אבל אני מעדיפה את קופסאות הפלסטיק של 7 ק"ג. אני קונה אריזה של שלוש ויוצא שכל אחת עולה 38 ש"ח. אני מאוד מרוצה מהסימפליסיטי.

catcatcat

New member
החול עצמו די טוב

אבל הוא לא תופס את כל הריח, צריך להחליף אותו הרבה פעמים (ואני מדברת על חול מבושם). הבעייה שהחול נשאר לח. תחשבי שהחתולה חופרת בחול ומגיעה לחול לח. קודם כל אני בטוחה שזה לא נעים לה ודבר שני אני לא חושבת שזה בריא שהשתן נשאר לח ולא מתייבש כמו שצריך ולפח. בקשר לריח, אני אנסה את העניין עם אבקת הכביסה, אבל יכול להיות שסאקי פשוט מייצרת קקי מסריח ביותר... LOL

של האודור?

חול מתגבש באיכות מעולה, יש גרסה ריחנית ויש גרסה נטולת ריח. השתן מתגבש בו בשנייה אחת, פשוט גורפים אותו והחול נקי. על אותו עיקרון פועל גם הסימפליסטי. קניתי אותו פעם, אבל זה לא זה. אני עם 15 חתולים (כרגע על ארגז אחד גדול פעיל, כי כשמתחיל להיות חם, אולי רק שלושה ארבעה מהם עושים צרכים בבית, מחליפה את החול פעם בחודש וחצי, אבל גורפת צרכים פעמיים ביום. בוקר וערב.

למעלה