שאלה לגבי התמונה היומית

מצב
הנושא נעול.

singera

New member
שאלה לגבי התמונה היומית

שאלה לגבי התמונה היומית
איפה צולמה התמונה של היום? ושאלה נוספת: בוולוו של קווים קיימים רק 3 מושבים מאחורה ועמוד ענק. מה יש בו? זה קשור למנוע?

omer landau

New member
אני לא יודע איפה היא צולמה אבל

שאלה לגבי התמונה היומית
איפה צולמה התמונה של היום? ושאלה נוספת: בוולוו של קווים קיימים רק 3 מושבים מאחורה ועמוד ענק. מה יש בו? זה קשור למנוע?
אני זוכר שהיא הופיע פה בשרשור שהיה קשור לפרסומות באוטובוסים או משהו כזה

../images/Emo127.gifנכון עומר, אני העליתי אותה פעם

אני זוכר שהיא הופיע פה בשרשור שהיה קשור לפרסומות באוטובוסים או משהו כזה
נכון עומר, אני העליתי אותה פעם
בשרשור של פרסומות בקרונות רכבת, זה קרון רכבת ישן מדגם אסילינגן (כתבתי נכון
). למטה בדף הראשי כחבר בפורום שמו את KEES הזוגה של הדרומי
למען האמת לא יוצא לי להסתכל שם, אבל זה רעיון נחמד.

omer landau

New member
זכרתי שזאת את אבל לא הייתי בטוח

נכון עומר, אני העליתי אותה פעם
בשרשור של פרסומות בקרונות רכבת, זה קרון רכבת ישן מדגם אסילינגן (כתבתי נכון
). למטה בדף הראשי כחבר בפורום שמו את KEES הזוגה של הדרומי
למען האמת לא יוצא לי להסתכל שם, אבל זה רעיון נחמד.
זכרתי שזאת את אבל לא הייתי בטוח
משום מה זכרתי שזה היה אוטובסים וביי דה ויי נוספה רכבת אבל את זוכרת יותר טוב אני אחפש את השרשור ..

ארזS

New member
סליחה על הבורות

שאלה לגבי התמונה היומית
סליחה על הבורות
מה זאת התמונה היומית? איפה זה?

ארזS

New member

omer landau

New member
גם אני ../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

תודה. אני לא רואה את זה כמעט אף פעם
אני נכנס ישר לפורום.
גם אני

יש לי דף בית כזה נחמד שעשיתי עם כל האתרים שאני אוהב ונכנס אליהם הרבה כולל פורומים ככה שאני מדלג על שער של הפורום ישר להודעות רק אם אני נכנס דרך תפוז אז אני רואה את העמוד הזה

יונתן32

New member
singera תשובה לגבי הולוו העמוד הענק

שאלה לגבי התמונה היומית
singera תשובה לגבי הולוו העמוד הענק
הוא חלק מהמנוע, אני לא יודע בדיוק איזה חלק זה

../images/Emo6.gif עמוד../images/Emo35.gif פריג'ידר../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שאלה לגבי התמונה היומית
עמוד
פריג'ידר

יש שם גם שתי כסאות

פעם ראשונה שאני רואה שעושים אותו
בעמידה ולא בשכיבה > לפחות לא יושבים על המנוע החם
יש שם גם שתי כסאות
שהמשענת שלהם בנויה עליהם בצורה מאוד מאוד לא נוחה. כנוסעת קבועה בקווים אני לא יושבת שם.

יש שם גם שתי כסאות

פעם ראשונה שאני רואה שעושים אותו
בעמידה ולא בשכיבה > לפחות לא יושבים על המנוע החם
יש שם גם שתי כסאות
שהמשענת שלהם בנויה עליהם בצורה מאוד מאוד לא נוחה. כנוסעת קבועה בקווים אני לא יושבת שם.

זהו הרדיאטור

שאלה לגבי התמונה היומית
זהו הרדיאטור
הצבתו בעמידה מונעת את הגבהת הרצפה באחורי האוטובוס.

יצחקA

New member
איך הנהג יכול לראות מה מתרחש מאחור

שאלה לגבי התמונה היומית
אם השמשה האחורית כל כך קטנה ואין עליה מראה פנורמית ( כמו שיש על אוטובוסי "רנו" בפריס למשל).

יצחקA

New member

שאלה לגבי התמונה היומית
אם השמשה האחורית כל כך קטנה ואין עליה מראה פנורמית ( כמו שיש על אוטובוסי "רנו" בפריס למשל).

יצחקA

New member
+++

+++
ראיתי היום בקו 5 בת"א את 2489. מוטבעים עליו שני סמלים: הסמל של "דן" והסמל של UNITED TOURS. האם הוא במקרה שייך לשתי החברות? מישהו יודע באיזה קו הוא משובץ? יש במקרה כאן מישהו שראה את 3643 או יודע מה גורלה?

ארזS

New member
+++

+++
ראיתי היום בקו 5 בת"א את 2489. מוטבעים עליו שני סמלים: הסמל של "דן" והסמל של UNITED TOURS. האם הוא במקרה שייך לשתי החברות? מישהו יודע באיזה קו הוא משובץ? יש במקרה כאן מישהו שראה את 3643 או יודע מה גורלה?
+++
אוטובוס מס' 2489 שייך לקו 400 (או 402). כפי שסיפרו כאן לא מזמן יניב הקטן ומסוף כרמלית האוטובוסים שייכים ליונייטד טורס ולכן הסמל של יונייטד ובמקביל עובדים בקו 400 ולכן הסמל של דן... זה שהוא עבד בקו 5 זה בגלל שהרבה פעמים נהגים מקו 400 עושים "טור" או חצי "טור" בקווים אחרים לפני או אחרי ה"טור" בקו 400 .

מצב
הנושא נעול.
למעלה