אני לא יודע איפה היא צולמה אבלשאלה לגבי התמונה היומית
איפה צולמה התמונה של היום? ושאלה נוספת: בוולוו של קווים קיימים רק 3 מושבים מאחורה ועמוד ענק. מה יש בו? זה קשור למנוע?
אני לא יודע איפה היא צולמה אבל
אני זוכר שהיא הופיע פה בשרשור שהיה קשור לפרסומות באוטובוסים או משהו כזה
זכרתי שזאת את אבל לא הייתי בטוחנכון עומר, אני העליתי אותה פעם![]()
בשרשור של פרסומות בקרונות רכבת, זה קרון רכבת ישן מדגם אסילינגן (כתבתי נכון). למטה בדף הראשי כחבר בפורום שמו את KEES הזוגה של הדרומי
למען האמת לא יוצא לי להסתכל שם, אבל זה רעיון נחמד.![]()
סליחה על הבורותשאלה לגבי התמונה היומית
איפה צולמה התמונה של היום? ושאלה נוספת: בוולוו של קווים קיימים רק 3 מושבים מאחורה ועמוד ענק. מה יש בו? זה קשור למנוע?
נראה לי שזאת התמונה בעמוד הראשיסליחה על הבורות
מה זאת התמונה היומית? איפה זה?
תודה. אני לא רואה את זה כמעט אף פעםנראה לי שזאת התמונה בעמוד הראשי
של הפורום לא העמוד הראשון מבין שאר עמודי הפורום אלא השער של הקהילה העמוד הזה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=394&pass=1
גם אניתודה. אני לא רואה את זה כמעט אף פעם
אני נכנס ישר לפורום.
singera תשובה לגבי הולוו העמוד הענקשאלה לגבי התמונה היומית
שאלה לגבי התמונה היומית
פעם ראשונה שאני רואה שעושים אותועמוד
פריג'ידר![]()
![]()
![]()
![]()
יש שם גם שתי כסאותפעם ראשונה שאני רואה שעושים אותו
בעמידה ולא בשכיבה > לפחות לא יושבים על המנוע החם
יש שם גם שתי כסאותפעם ראשונה שאני רואה שעושים אותו
בעמידה ולא בשכיבה > לפחות לא יושבים על המנוע החם
כוונתך, מן הסתם, לשני כסאותיש שם גם שתי כסאות
שהמשענת שלהם בנויה עליהם בצורה מאוד מאוד לא נוחה. כנוסעת קבועה בקווים אני לא יושבת שם.
אופס, שני כסאותכוונתך, מן הסתם, לשני כסאות
זהו הרדיאטורשאלה לגבי התמונה היומית
איך הנהג יכול לראות מה מתרחש מאחורשאלה לגבי התמונה היומית
איך הנהג יכול לראות מה מתרחש מאחורשאלה לגבי התמונה היומית
+++איך הנהג יכול לראות מה מתרחש מאחור
אם השמשה האחורית כל כך קטנה ואין עליה מראה פנורמית ( כמו שיש על אוטובוסי "רנו" בפריס למשל).
++++++
ראיתי היום בקו 5 בת"א את 2489. מוטבעים עליו שני סמלים: הסמל של "דן" והסמל של UNITED TOURS. האם הוא במקרה שייך לשתי החברות? מישהו יודע באיזה קו הוא משובץ? יש במקרה כאן מישהו שראה את 3643 או יודע מה גורלה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.