שאלה לגבי התכנים של AvantGo

גיא .ל.

New member
שאלה לגבי התכנים של AvantGo

כבר זמן רב שאני לא מצליח לקבל את עיתון הארץ ב - AvantGo האם מישהו יודע על כך משהו? האם הם הפסיקו את השירות ואני פשוט נרדמתי בעמידה ?? אודה מראש למשיבים גיא.

popo128

New member
חלק מהתכנים עובד

רק הבוקר הורדתי בהצלחה את התכנים הבאים: כךכלה שוק ההון מזג אויר שידורי הטלוויזיה לא מתעדכנים כבר כמה ימים, ועל היתר אני לא מנוי

Amoss

New member
לגבי התכנים של AvantGo

אתה צודק האתר והעידכונים של IOL ברובם אינם מעודכנים, מבזקים, אסטרולוגיה, אינם פעילים, ויתכן ועוד . מחשבתי היא בגלל עזיבתו של גיל את אתר IOL.

תורנויות חירום מעודכנות ליום ה15 ב

במרץ , וגם זה משהו בהתחשב במה שהם עשו לגיל , ולכולנו בעצם .. גיל ! אולי נפנה למעריב ונציע להם להצטרף לאוונטגו ונתפטר לגמרי מאי או אל ?

נסה את זה

לפעמים קורה שתוכנת ה AvantGo לא מצליחה לעדכן תכנים. ניסיתי את הדבר הבא ולפעמים זה עובד: דרך תפריט > Channel Manager אתה יכול להסיר את תוכן הערוץ ועל ידי כך לרענן אותו מחדש בסינכרון הבא או להסיר את הערוץ מהפאלם באופן מלא ע``י אפשרות REMOVE בדף פתיחה של AvantGo ובפעם הבאה של הסינכרון, שוב יעודכן הערוץ במלואו

נו , מה עשינו ?

עשיתי כדבריך והערוץ נמחק לגמרי מהפאלם !! אנסה להרשםמחדש באי.או.אל . אבל אל תספר לאף אחד . כי יחרימו גם אותי בייי

nz

New member
ערוצי פאלם IOL, NANA

הנ``ל לא ניתנים לעידכון, nana לא ניתן לעידכון מאתמול(הודעה: http...not content), למרות פניותי לתמיכה הטכנית של נטויז`ן זה לא עוזר, iol עד היום לא עודכנו חלקית, מהיום לא ניתן להגיע בכלל לעידכון(הודעה: timed ouy ). כדאי לכם להתעדכן ב cnn ע``מ לראות איך זה באמת צריך לעבוד.

הנה הקונספיציה

ב iol יודעים שרוב המשתמשים באים מבית מדרשו של גיל , וכשעשבנו כולנו , הם הפסיקו לנו את השירות , סגרו ת`ברז - הא ?

Amoss

New member
זו התוצאה אתר הפאלם של IOL

אינו נגיש. הפסד שלהם.

לא ממש חכם.

(בטעות שלי חולקה ההודעה) האם הם לא רואים מה הם מפסידים? כנראה שלא תמיד מספיק להקרא ``מנהל`` צריך גם לדעת להיות מנהל !!!

Amoss

New member
תכנים של IOL דרך AvantGo

הצלחתי שוב לקבל עדכונים של :- מבזקים, מדדים, טלביזיה, ומזג אויר. דרך העדכונים לפאלם של IOL.

nz

New member
ערוצי iol

נכון, אתמול עודכן חד פעמית והיום שוב זה מעודכן לאתמול.

נדחה לאמצע אוגוסט (בעוד חודש)

יש לי שליחות לחו``ל באמצע, כך שהתאריך הראשון דיבר על סוף יולי

Amoss

New member
הורדת תכנים של AvantGo בעברית

בשלב זה, ואני לא יודע ואיני מתחייב עד מתי, אבל ההורדות של IOL ו NANA בנושא מבזקים וכד` מתעדכן ואפשר להוריד לפאלם עדכונים, אפילו מ NANA. (אולי בעקבות פניתי לתמיכה). בהצלחה למעונינים.

למעלה