שאלה לגבי הכנסת אורחים

שאלה לגבי הכנסת אורחים

הבית שלי הוא עליה לרגל, נכנסים יוצאים אין הגבלה, לא יכולה למנוע זאת, אבל הם קצת עושים רעש החברים של הילדים שלי. בנוסף לכל אני תמיד צריכה לדאוג לכולם בזמן שאני דואגת לילדים שלי, מטבע הדברים. ארוחות, כיבוד, יחס, וכל השאר. וזה קורה כל יום והרבה שעות ביום. אני מרגישה שאני לא אמא לשני ילדים אלא ליותר. שאלתי לכם מביני דבר, ועניין, האם לזה אתם קוראים הכנסת אורחים??? התשובה הזו חשובה לי, אני פשוט שואלת ביני לבין עצמי מה היא הכנסת אורחים. מה תשובתם האם אני מכניסה אורחים? או שהכנסת אורחים זה משהו אחר. תודה על תשובתכם. יוניתתתתת

התמ-ים

New member
טופ, בתור אחד עם ניסיון ...

(בעיקר מהצד של הילד :) אני לא חושב שזה קשור להכנסת אורחים, אלא יותר לבייביסיטר ... אם זה מפריע לך, אז את יכולה להרגיל את ילדי השכנים (או את ההורים שלהם :) שבין שעות מסויימות, אי אפשר להכנס אל הילדים שלך. את יכולה למשל לשלוח אותם אל השכנים. אבל לא בביתך. עד כמה שאני יודע, זה עובד. אולי בהתחלה ההרגשה שלך לא תהיה טובה, אבל בסופו של דבר, לכולם יהיה טוב יותר. אני מקווה שעזרתי ... יום טוב, וד``ש לילדים :)

חחחח תמים תשובה מצחיקה ויפה

בטח עזרת לי, עכשיו מתחילה בפיזור חחחחחחחחה האמת לא נעים לי אבל נעשה זאת לאט לאט שלא יכאב יעני. תודה יוניתושששששששש

כתומה

New member
הכנסת אורחים?

אולי מה שאת עושה לא מתהדר בתואר הכנסת אורחים אבל אין ספק שאת נותנת לילדיך הרגשה טובה .וגם לאחרים עובדה שהם אצלך

נצנוץ

New member
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא...

תנסי לראות את זה כך: עדיף שהילדים של השכנים ירבצו אצלך מאשר שהילדים שלך ירבצו אצל מי יודע מי ומי יודע מה יאכלו שם ומי יודע מה יראו שם, ישמעו שם, ילמדו שם, יעשו שם וכו`... לא כך??? אגב, לא נראה לי שזאת הכנסת אורחים, הם הרי כבר מזמן לא אורחים אצלך... הם בטח אפילו יודעים לבד כבר איפה הארון עם הממתקים...

למעלה