שאלה לגבי הזמנות מחו"ל

orugasan

New member
שאלה לגבי הזמנות מחו"ל

היי בנות,
מצאתי את האתר האמריקאי הזה לאחר חיפושים אחר רעיונות מעניינים

http://www.modernkeepsake.com/

ממש אהבתי את הרעיון ואני תוהה אם להזמין כזה מחו"ל.
אולי בעצם שווה לעשות כזה לבד?
רציתי לדעת מה אתן חושבות? זה לא יראה מוזר בקבלת פנים?

תודה :)

Meirav Flum

New member
היתה חברה ישראלית שפרסמה משהו בסגנון

לא זוכרת את שמה אבל הם גם הציעו תחליף לאלבום אורחים

orugasan

New member
וואלה?

כי בדיוק חששתי לגבי הפונטים בעברית, אין מצב שידפיסו לי בעברית בחו"ל וזאת בעיה.

חשבתי גם לעשות לבד אבל התחלתי להתקשר לבתי דפוס והמחירים מזעזעים. 200 שח להדפס קטן יחסית לא כולל מעמ! וזה אצל כל בתי הדפוס ככה, כאילו הם מסונכרנים!

אני אחפש את החברה אבל אני ממש אשמח לשמוע מה הבנות כאן חושבות על הרעיון.
אני אהבתי מאוד אבל מצד שני לא ראיתי כאלה בחתונות עדיין. זה לא מוזר? הבנתי שבארה"ב זה רץ חזק

Meirav Flum

New member
מצאתי!

http://www.myeventree.com/
לגבי הרעיון עצמו- אני באופן אישי פחות מתחברת אבל זו לא השאלה. אם את אוהבת את זה וחושבת שזה יוסיף ויתן לך זיכרון נחמד, ולא מדובר בהוצאה גבוהה מדי אז לכי על זה.

orugasan

New member
וואו תודה!

יש שם עיצובים יפיפיים! חסכת לי כאב ראש של חיפושים :)

חברה שלי בארה"ב התחתנה ושלחה לי תמונות, ובאמת ראיתי שהם שמו את ההדפס על כן ציור בכניסה וממש אהבתי את הרעיון, התמונות יצאו יפיפיות.
אבל אולי זה לא מתאים לחתונות בארץ? אני קצת חוששת. אשמח אולי לשמוע עוד בנות ואת הדעות שלהן?

Olga1986

New member
דעתי

אני מסכימה עם מירב. אם את אוהבת - לכי על זה. זה חביב, מקורי ולא יקר כל כך. מקסימום בקשי מאחת החברות שלך לראות מה מצב הפוסטר לקראת אמצע קבלת הפנים- אם היא רואה שזה לא "תפס"- שתוריד את זה. באופן אישי, אם כבר הייתי עושה משהו בסגנון, הייתי יוצרת מגוון של גדלים בבועות/עלים- כך שהחברים הקרובים והיצירתיים יוכלו לכתוב לך ברכה מלאה אם ירצו בכך, בעוד אחרים יוכלו רק לחתום את שמם או להוסיף כמה מילים.

orugasan

New member
תודה! דיברתי איתם והציעו לי להשתתף בפיילוט

תודה רבה מירב, התקשרתי אליהם עכשיו והציעו לי להשתתף בפיילוט שהם עורכים.
הציעו לי את ההדפס במחיר מינימלי לחלוטין של 30 שח + משלוח (או איסוף עצמי) בתנאי שאשלח להם תמונות מהאירוע להוסיף לגלריה.
מסתבר שהם חדשים ומנסים כנראה להפיץ את השמועה.
שווה לא?

אולגה, אני מסכימה איתך אבל לעצב לבד לא בא בחשבון! אני יצירתית מאוד ויודעת לצייר, אז נניח שאני אשקיע זמן בעיצוב של משהו ברזולוציה גדולה מספיק, אבל בתי הדפוס רוצים 200שח וצפונה על ההדפס. ממש גניבה לאור יום! (והתקשרתי להרבה)
אולי אני אדבר איתם שיעצבו לי?

איזה כיף, נראה לי אני אזמין ואספר לכם איך יצא :)

Meirav Flum

New member
איזה יופי- תהני

Olga1986

New member
אם הן כבר מציעות פיילוט...

למה שלא תציעי להן את הרעיון העיצובי הזה? בין אם כחומר למחשבה ובין אם כמשהו שהן יכולות לנסות בחתונה שלך. אם זה ימצא חן בעיניהן- זה WIN-WIN SITUATION.
:)
בכל מקרה, אני ממש שמחה לשמוע שזה הסתדר לך.

orugasan

New member
הצעתי והזמנתי :)

האמת שדיברתי ישירות עם קירה והיא ממש מקסימה.
הצעתי לה את הרעיון שלך של אזורים גדולים יותר והיא אמרה שזה אחלה רעיון וסגרנו על כך שהיא תעצב לי אישית בינתיים כמה עלים מוגדלים ואני אשלח לה את תמונות לאחר החתונה כאשר נקבל מהצלם.

אגב, זה מה שהזמנתי
:
http://www.myeventree.com/products-page/בר-מצווה-בת-מצווה/heart-tree/

MirsPuch

New member
פרסומת?

איך בול באותו זמן יש את אותן הודעות בפורום של זאפ שם קוראים לך יפית?
וציטוט מהבלוג שמקושר אצלך: "מי אני? שמי אולגה, בת 27 מאזור השרון. נעים מאוד. גדלתי בבית רוסי עם אוכל רוסי וזה מה שידעתי מרבית חיי. אחרי שהתחתנתי עם אייל...מי כותב את התוכן?אני ובעלי היפה."

orugasan

New member
שלחתי לך הודעה בפרטי

לצערי אנשים עוברים הרבה בחיים, מה שכן, אכן אחרי מאורעות גדולים כאלה צריך לעדכן פרטים בכל הרשתות החברתיות. מה לעשות.

MirsPuch

New member
צודקת טעות שלי!

אני פיתחתי כבר מירמור על המשתמשים הסמויים בכל הפורומים האלה וספציפית החברה הזאת פרסמה את עצמה פה ובשאר הפורומים הרבה פעמים כבר.
מנהלות אם אפשר למחוק זה יהיה נחמד:)
בכל מקרה מצטערת ובהצלחה!

Bladayada

New member
אנחנו עשינו אלבום אורחים קצת אחר

וזה היה להיט!
קנינו מצלמת פולארויד והכנו אלבום עם עטי ג'ל צבעוניים ומלא סלוטייפים צבעוניים.
אנשים הצטלמו , הדביקו את התמונה באלבום וכתבו לנו ברכה

במהלך האירוע ראיתי שחלק מהאנשים הצטלמו ולקחו את זה איתם וחלק הדביקו. זה היה סבבה לגמרי- ככה מי שרצה יצא עם מזכרת (לנו לא היו מגנטים).
כל האנשים הקרובים אלינו כתבו לנו...זו יצאה אחלה מזכרת

orugasan

New member
סחטיין על המקוריות!

אהבתי מאוד! אז אנשים הדביקו את הפולארוידים על אלבום ריק עם הסלוטייפים?

Bladayada

New member
הבאנו איתנו מסין

המצלמה עלתה בערך 200 ש"ח
מחסניות להחלפה עלו לנו 4 ב90 בערך. בכל אחד יש 10 דפים, וסה"כ היו לנו 160 דפים

למעלה