שאלה לגבי הודעה מראש על התפטרות

שאלה לגבי הודעה מראש על התפטרות

אם אני עובדת במקום מסויים 9 חודשים בערך(השכר לפי שעות)האם אני חייבת לתת הודעה מראש,ואם כן אז כמה זמן מראש עליי להודיע?מה קורה אם אני מעוניינת להפסיק לעבוד בזמן הקצר מההודעה האם החברה רשאית לא לשלם משכורת?מה אומר החוק?
ועוד שאלה:מה לגבי ימי החופשה שצברתי אם אני מתפטרת?האם חייבים לשלם לי אותם אם אני עוזבת? תודה מראש ויום טוב

מדון

New member
הודעה מוקדמת למעסיק על סיום עבודה

6 חודשים ראשונים 6 ימים ואחרי כן על כל חודש יומים וחצי על כל חודש אבור ימי חופשה שנותרו לך יש על המעביד או לתת לך אותם בנוסף על הימים של ההודעה המוקדמת או לשלם לך אותם אם לא תקימי את החוק יש למעביד זכות להוריד לך את השכר בגין המים של ההודע המוקדמת

תודה רבה על התשובה ועוד שאלה../images/Emo92.gif

אני עובדת ברשת מזון מפורסמת מאד.לפני כחודשיים בערך,כינס המנהל אותנו לאסיפה,והודיע שהרשת יוצאת במבצע פרסום ענק לקראת החגים(פסח),והצהיר שכל עובדת שתצליח למכור כרטיס מועדון ללקוח חדש,תקבל 20 ש"ח למשכורת!עשיתי מאמצים גדולים והצלחתי למכור כמות גדולה של כרטיסים חדשיםיותר מכולם בסכום שמגיע כמעט ל-2000 ש"ח תוספת,אולם כשהגעתי הבוקר לבדוק את המשכורת שנכנסה לי גיליתי שלא דובים ולא יער...
לא שילמו לי על הכרטיסים האלה למרות שבניתי על זה והסתמכתי על התוספת הזו לקראת הוצאות החג הענקיות
מה עליי לעשות?האם זכותו לשלם מתי שהוא רוצהעל הכרטיסים האלה או האם יש פה עילה לתביעה אם לא נכנס הכסף הזה למשכורת כפי שהוא הבטיח בנוכחות כ-15 עובדים?אני גם ככה מאד ממורמרת כבר מהמקום הזה ומעוניינת להחליף ופשוט בא לי לקום וללכת וגם להכניס תביעה..
בבקשה עיצה

שיר ורד

New member
לפני שאת כועסת ותובעת

תבררי, מדוע לא שילמו את התוספת ומתי הם מתכוונים לשלם אותה. מאחר ולא נקבע מועד לתשלום, הם בהחלט יכולים לשחק עם מועד התשלום במיוחד שיש גם הליך ביורוקאטי של איסוף הנתונים ובירור התשלום המגיע לכל עובד.

אז ככה....../images/Emo4.gif

דיברתי עם המנהל היום ושאלתי אותו למה לא קיבלנו את הבונוסים שהובטחו לנו,והוא אמר שזה לוקח זמן,ושיכול להיות שהם ישלמו בונוסים כל רבעון,ושיכול להיות שזה יכנס חודש הבא
בכל מקרה זה לא מה שהשתמע ממנו כשהוא עשה לנו את האסיפה ואני מאוכזבת מאד.אין לי ברירה לפי מה שאני מבינה מתשובותיכם אלא רק לחכות ובינתיים לנסות למצוא מקום עבודה מתאים יותר
תודה על התשובות

למעלה