שאלה לגבי גזית גלוב

מצב
הנושא נעול.

omry3330

New member
שאלה לגבי גזית גלוב

שאלה לגבי גזית גלוב
כדאי לקנות מחר בבוקר היא נתנה דוחות טובים מאד וכפי הנראה הירידות שפקדו אותנו בימים האחרונים נעצרו (או שיש סיכוי שלא?) תודה מראש

omry3330

New member
יהושע אולי אתה תתן

שאלה לגבי גזית גלוב
כדאי לקנות מחר בבוקר היא נתנה דוחות טובים מאד וכפי הנראה הירידות שפקדו אותנו בימים האחרונים נעצרו (או שיש סיכוי שלא?) תודה מראש
יהושע אולי אתה תתן
לי חוות דעת (לא אקח את זה כהמלצה)

ס ו ח ר

New member
קצת מסוכן וקצת לא

יהושע אולי אתה תתן
קצת מסוכן וקצת לא
סה"כ הגרף גורם לי לצפות תגובה חיובית מחר של מניה זאת, אבל אין לשכוח את האי יציבות שקיימת בשוק, ולכן עדיף לחכות לבוקר ולראות איך המסחר מתחיל ואז לקחת החלטות... בכל מקרה, גם האמא (גזית)נראת לא פחות טוב כשמסתכלים על הגרף (ניתוח טכני). אין להשתמש במידע הנ"ל כהמלצה!

יהושע 50

New member
גזית גלוב

יהושע אולי אתה תתן
גזית גלוב
אני הייתי מעדיף לחכות ולראות את המניה מתמודדת עם רמת 5000 ובעיקר איך היא עושה את זה (מחזור, צורת הנר, התנהלות המסחר ביום הפריצה ועוד) ואז בודק שוב (בודק, לא רץ אוטומטית לקנות), יכול להיות שהמסקנה תהיה לחכות לפריצת השיא (5280). חוץ מזה הייתי רוצה לראות איך מתנהג כל הנדל"ן בימים הקרובים. זו אינה המלצה, אלא דעתי האישית בלבד.

omry3330

New member
ומה לגבי כניסה ויציאה אחרי

גזית גלוב
אני הייתי מעדיף לחכות ולראות את המניה מתמודדת עם רמת 5000 ובעיקר איך היא עושה את זה (מחזור, צורת הנר, התנהלות המסחר ביום הפריצה ועוד) ואז בודק שוב (בודק, לא רץ אוטומטית לקנות), יכול להיות שהמסקנה תהיה לחכות לפריצת השיא (5280). חוץ מזה הייתי רוצה לראות איך מתנהג כל הנדל"ן בימים הקרובים. זו אינה המלצה, אלא דעתי האישית בלבד.
בטווח קצר נאמר יום יומיים באם תעלה ב4% יכול להיות שבגלל הדוח הרבה יכנסו המניה תעלה ואחרי 4 אחוז יהיה אפשר לממש

יהושע 50

New member
אני הייתי נוהג כמו שכתבתי

בטווח קצר נאמר יום יומיים באם תעלה ב4% יכול להיות שבגלל הדוח הרבה יכנסו המניה תעלה ואחרי 4 אחוז יהיה אפשר לממש
אני הייתי נוהג כמו שכתבתי

יהושע 50

New member
../images/Emo45.gifללמוד אף פעם לא מזיק

תודה יהושע.....
וזה בסדר אני לא לוקח את זה כהמצלה או משהו כזה בכל מקרה נראה לי שאני צריך איזה קורס בניתוח טכני כי אני לא מבין בזה
ללמוד אף פעם לא מזיק

מצב
הנושא נעול.
למעלה