שאלה לגבי ברית

שאלה לגבי ברית

החלטנו לעשות כנראה אירוע לקטנצ'יק. כנראה ביום שישי. למישהו יש המלצה על מקום שהיה באיזור פ"ת? מה סדר גודל של מחירים לבריתות? על מה אמורים להתמקד באירוע? הרי זו לא חתונה בעצם, אז מה חשוב, רק האוכל? אה, כן, ומישהו יצא כאן בהפסד מהאירוע? האם נעים לנסות להגיד שלא רוצים מתנות?
תודה

T i k t a k i t

New member
אני חושבת ש"אגדת גן"

שזה אמנם בהוד השרון אבל די בכניסה -מאוד קרוב לצומת ירקונים -נחשב מקום פופלרי לבריתות. לא מכירה מחירים וכו' -פשוט אנשים שאני מכירה היו שם בברית לאחרונה ועוד -זוג חברים שלנו חגגו לאחרונה את הולדת בנם [לא הברית עצמה ,אלא כשהוא כבר בן חודשיים ] במסעדה מצוינת בנמל תל אביב- פשוט סגרו ארוע של כמה שולחנות וזהו .היה טעים מאוד ומהנה מאוד .

פוּ

New member
מקום עם אוירה נעימה ואוכל טוב

נכון זו לא חתונה, זה מפגש משפחתי נחמד עם פורום הרבה יותר קרוב! (בניגוד לחתונה - לפחות שלנו
) היה לי חשוב לא לסגור המחיר הכי נמוך ורק לעשות
ובאמת מצאנו מקום נחמד מאוד וקיבלנו הרבה תישבוחות (בתקווה שאמיתיות
) אפשר למצוא גם ב - 70 ש"ח למנה...וכמובן שהשמים הם הגבול, אני לא יודעת מה קורה באזור פ"ת, אבל אני מאמינה שתוכלו למצוא מקום נחמד בסביבות ה - 100-120 ש"ח למנה ותכף בטח יצוצו כאן המלצות (אנחנו היינו במקום מזעזע (באזור) אבל אני לא זוכרת את שמו
) אם צפויים להגיע הרבה ילדים מ - 15 ומעלה (נניח) כדאי לארגן איזו פעילות, אנחנו הבאנו איש בלונים שעשה פעילויות מקסימות והיה ממש נחמד, הוא אסף את הילדים לפינה שקטה ולא היה מורגש בכלל (שונאת את הרמקולים הרעשניים האלו) וגם העלות ממש לא גבוהה, בסביבות ה - 350 ש"ח (אבל שוב אפשר להגיע ליותר, יש שמוסיפים כל מיני ג'מבורי ומתנפחים..) לא לשכוח גם את הנוחיות שלכם, שיהיה קרוב ונח! לסיום - תהנו ובמזל טוב וכמעט שכחתי רווח מול הפסד, אני מניחה שתמיד הולכים לזה עם תחושה של "הפסד" (או לכל הפחות ללא רווח) ולבסוף יצאנו מופתעים ויצאנו ברווח, אני מודה שאני נהנתי מאוד, אחרי הכל מקבץ של אנשים אהובים עלי, רק שעוד לא הייתי מספיק משוחררת לגבי הגוזל ועל זה חבל

SHIRIE

New member
מל ארועים - מקום נחמד

הייתי בעבר בברית אוכל בסדר גמור ומקום נחמד. ביום שישי התעריף לרוב קצת יותר גבוה אבל לא בהרבה. מניסיון חשוב שיהיה מקום שמכבד את עצמו ואוכל טעים כי בעצם זה ארוע שבאים בו לאכול ומי שמגיע זה הקרובים והאהובים ביותר. המחירים נעים בי 80 להשמיים הם הגבול (היו מקומות שרצו גם 145 ש"ח) הקטע הוא במינימום האנשים שהמקום מוכן לקבל. לרוב מבחינת מתנות אנשים מביאים כס או אחלה מתנות ולרוב ניתנות להחלפה ואנחנו אספנו את שוברי ההחלפה וקנינו אח"כ כיסא בטיחות לרכב. שימי לב שיום שישי זה מצרך מבוקש ויכול להיות שתצטרכו לקבוע קדימה.

lulalo

New member
בשעה טובה!

אני כל כך שמחה לשמוע שהוא יצא מהפגייה והכל בסדר
אנחנו עשינו בסוף ב'לב האצולה' בסגולה, קצת מברירת מחדל (היחיד שהיה פנוי בשישי כי מישהו ביטל) אבל יצאנו מרוצים. באמצע שבוע המחירים נעים בין 70-90 בשישי - 100-120 אין צורך להגיד לא להביא מתנות, בדרך כלל זה המצב, חיכינו ולא קנינו מלא דברים, ובסוף קיבלנו מעט מאוד מתנות. באזור יש גם את הגן הרומי, אני הולכת לחתונה שם היום בערב אז יהיו לי רשמים מחר אם תרצי.

למעלה