שאלה לגבי בצק פריך (מתוק)
במתכון שקיבלתי נאמר כי לאחר הכנת הבצק הפריך יש לשים אותו שעה במקרר ואז לאפותו, שאלתי היא, כמה זמן לכל היותר ניתן להשאירו במקרר לפני האפייה מבלי שיאבד את טעמו ומרקמו. אני צריכה להכין ממנו פאי אבל עדיין לא יודעת למתי בדיוק, אך כשאצטרך להכינו לא יהיה לי מספיק זמן להכין את הבצק (+שעה במקרר). תודה וחג שמח
במתכון שקיבלתי נאמר כי לאחר הכנת הבצק הפריך יש לשים אותו שעה במקרר ואז לאפותו, שאלתי היא, כמה זמן לכל היותר ניתן להשאירו במקרר לפני האפייה מבלי שיאבד את טעמו ומרקמו. אני צריכה להכין ממנו פאי אבל עדיין לא יודעת למתי בדיוק, אך כשאצטרך להכינו לא יהיה לי מספיק זמן להכין את הבצק (+שעה במקרר). תודה וחג שמח