שאלה לגבי ביצוע בפועל

מצב
הנושא נעול.

ORNA האחד

New member
שאלה לגבי ביצוע בפועל

שאלה לגבי ביצוע בפועל
כיצד אני חוסכת בעמלות כאשר אני קונה מניות דרך האינטרנט אני נותנת שער קניה או מכירה אבל קרה לי שזה התבצע כמה פעמים ועם זה כמובן גדלו העמלות.כלאמר כיצד לבצע מכירה אחת לקונה אחד?

האפשרויות שלך הן:

שאלה לגבי ביצוע בפועל
כיצד אני חוסכת בעמלות כאשר אני קונה מניות דרך האינטרנט אני נותנת שער קניה או מכירה אבל קרה לי שזה התבצע כמה פעמים ועם זה כמובן גדלו העמלות.כלאמר כיצד לבצע מכירה אחת לקונה אחד?
האפשרויות שלך הן:
1. לתת פקודה הכל או לא כלום באם זה אפשרי. 2. לעבוד עם ברוקר שלא מחייב על ביצוע חלקי. 3. לא לעשות פעולות במניות דלות סחירות.

russel2000

New member
מאוד מוזר מה שאת אומרת

שאלה לגבי ביצוע בפועל
מאוד מוזר מה שאת אומרת
אני עובד עם גאון והעמלה לא משתנה אם העסקה שבקשתי מתבצעת בפעולה אחת או במספר פעולות משנה. עם איזה בית השקעות את עובדת ועם איזו תוכנה?

ORNA האחד

New member
בנק דיסקונט

מאוד מוזר מה שאת אומרת
אני עובד עם גאון והעמלה לא משתנה אם העסקה שבקשתי מתבצעת בפעולה אחת או במספר פעולות משנה. עם איזה בית השקעות את עובדת ועם איזו תוכנה?
בנק דיסקונט
אני עדיין עובדת דרך הבנק לדאבוני בקרוב מאוד אתחבר לחברת השקעות.

russel2000

New member
הבנתי

בנק דיסקונט
אני עדיין עובדת דרך הבנק לדאבוני בקרוב מאוד אתחבר לחברת השקעות.
הבנתי
במערכת של הבנק שאת קובעת את כמות הניירות שאת מעוניינת לקנות, האם את יכולה לקבוע בנוסף גם כמות מינימום?

מצב
הנושא נעול.
למעלה