שאלה לגבי אקספלורר ואאוטלוק אקספרס

הנשוי

New member
שאלה לגבי אקספלורר ואאוטלוק אקספרס

שתי שאלות לי אליכם 1.האינטרנט אקספלור (גירסא 5.5)כל הזמן נתקע (ie גרם לפעולה לא חוקית והוא יסגר) שאלתי היא האם ניתן לבצע התקנה מחודשת על הישן (כמו שעושים עם חלונות למשל) או שחייב להסיר ולהתקין מחדש 2. באאוט לוק אקספרס כשאני פותח מכתב הוא נפתח בחלון נפרד קטן ואני צריך כל פעם להגדיל מחדש איפה מגדירים שיפתח על כל המסך (גירסא בעברית) תודה מראש על התשובות ושנה אזרחית נהדרת לכולם
 

כחולעד

New member
לגבי האקספלורר

אם תשדרג אותו זו תהיה אותה גברת בשינוי אדרת והוא לא יעבוד. השאלה היא איזו מערכת הפעלה יש לך והאם האקספלורר מובנה או לא. אם כן המצב בעייתי. אם לא פשוט תסיר אותו כשהבחירה היא "חזרה לגירסא קודמת" או לחילופין תנסה לתקן אותו, הכל נעשה דרך הוספה והסרה של תוכניות, אחרי סימון של האקספלורר ולחיצה על הוסף\הסר. לגבי האוטלוק אקספרס אגב לא נראה לי שזה אפשרי.
 

poet

New member
לא , באמת

מניין לך שאם הוא יתקין מחדש את האקספלורר זה לא יעבוד? מניין לך שזו אותה גברת בשינוי הדרת אוח לפעמים אנשים כאן מדהימים אותי. מה זה אקספלורר מובנה? - מה כזה שבא עם מערכת ההפעלה ? (אם לא ידעת שאתה בוחר להתקין אקספלורר יחד עם ההתקנה , הפעולה שמערכת ההפעלה עושה היא בדיוק אותו דבר כמו שאתה מתקין בעצמך, העתקת קבצים , שיוך רישום ברגסטרי) יש באתר של מייקרוסופט לפחות 150 דברים חדשים ושונים בין אקספלורר 5.5 לאקספלורר 6 לגבי זה ששאל אם יעזור לו , -->תתקין מחדש מה זה יעשה רע? אולי יפתור לך את הבעיה.
 

poet

New member
לגבי האטלוק

פשוט תפתח חלון חדש ( לאימייל חדש) תרחיב אותו ותסגור בפעם הבאה שתפתח אותו הוא יחזור למצב שאותו רצית
 
למעלה