שאלה לגבי אי תשלום משכורת

מצב
הנושא נעול.

kickmaster

New member

אני עובד בחברה גדולה בארץ כשכיר, אני עובד שם כשנתיים וחצי. החודש לא שולמה לי המשכורת עדיין, וכשבררתי עם הנהלת החשבונות, הם אמרו לי שהטיפול של התשלום עבר למישהו אחר, נתנו לי מספר טלפון ואמרו לי לדבר איתו. אני לא מצליח להשיג אותו ועדיין לא נכנסה לי המשכורת. האם יש כאן איזו עילה לתביעה?

שיר ורד

New member
אפשר להגיש תביעה בגין

אני עובד בחברה גדולה בארץ כשכיר, אני עובד שם כשנתיים וחצי. החודש לא שולמה לי המשכורת עדיין, וכשבררתי עם הנהלת החשבונות, הם אמרו לי שהטיפול של התשלום עבר למישהו אחר, נתנו לי מספר טלפון ואמרו לי לדבר איתו. אני לא מצליח להשיג אותו ועדיין לא נכנסה לי המשכורת. האם יש כאן איזו עילה לתביעה?
אפשר להגיש תביעה בגין
הלנת שכר ולדרוש גם פצויי הלנה. האם בררת עם חבריך לעבודה האם רק אתה סובל מהבעיה או שזו בעיה כללית.

kickmaster

New member
אני העובד היחיד

אפשר להגיש תביעה בגין
הלנת שכר ולדרוש גם פצויי הלנה. האם בררת עם חבריך לעבודה האם רק אתה סובל מהבעיה או שזו בעיה כללית.
אני העובד היחיד
בעקרון אני העובד היחיד. אני עובד בחברה שהיא לא "פעילה" כבר כמה זמן, ואני רק משמר טורבינה שלא פעילה. אין לי כל כך את מי לשאול.

שיר ורד

New member
מעניין - חברה גדולה עם עובד אחד?

אני העובד היחיד
בעקרון אני העובד היחיד. אני עובד בחברה שהיא לא "פעילה" כבר כמה זמן, ואני רק משמר טורבינה שלא פעילה. אין לי כל כך את מי לשאול.
אמור להיות לך איזה ממונה, אפילו לחברה הכי קטנה יש מנכ"ל או מפרק , שאל אותו מה קורה.

kickmaster

New member
הסדרתי

אמור להיות לך איזה ממונה, אפילו לחברה הכי קטנה יש מנכ"ל או מפרק , שאל אותו מה קורה.
הסדרתי
דיברתי עם האחראי שלי... היתה איזו אי הבנה קטנה. אני עובד של מישור רותם טכנולוגיות בבתי זיקוק בחיפה. מה שקורה זה ככה, אני עובד שמשמר טורבינה שלא פעילה במפעל בבתי זיקוק. המפעל לא פעיל ואני משמר את הטורבינות ששוות קרוב ל50 מיליון $. הנהלת חשבונות העבירה את הטיפול במשכורת שלי למישהו אחר, והוא "שכח"... מזה. בקיצר, עשיתי קצת בלאגן, והכניסו לי את המשכורת ונקווה שזה לא יקרה שוב! תודה על העזרה בכל מקרה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה