שאלה לגבי אזרחות צרפתית....

שאלה לגבי אזרחות צרפתית....

גרתי בלונדון לפני חצי שנה ולא הייתי חוקי והיה סיוט,עכשיו אני מחכה לאזרחות בולגרית אבל זה גם סיוט,ידידתי שהיא בעלת אזרחות צרפתית עוברת ללונדון והציעה לי לבוא איתה בתמורה לחתונה פקטיבית איתה ,שאלתי היא האם יש אייזשהו חוקיות לנישואין עם צרפתייה באנגלייה או שאני נשאר לא חוקי?

airdene

New member
נתחיל מזה שתושבי הפורום הזה עויינים עבירות

מכל סוג. אז להבא כדאי לך לוותר על הודאות ממין זה. לשאלתך, כבן זוגה החוקי של אזרחית אירופית אתה רשאי לחיות ולעבוד באופן חוקי באנגליה.

DiscoCat

New member
תגיד לידידה

שאם אתה לא הולך, אני מוכן לבוא...

אלוניס

New member
יפה מצידה

יהיה קייטרינג? ברור לך שתצטרכו לגור באותה כתובת, כן? ותן לי להגיד לך שכאישה, אם אין פה עניין של הסדר כספי ביניכם ומימון שלך של נסיעה לקפריסין (כי תהיו די מטומטמים להתחתן ברבנות עבור קטע כזה) - היא בטוח מצפה שאם לא תוך שבוע, תוך גג חודש או במקרה הקשה שנה, זה לא יהיה פיקטיבי ולא נעליים אלא אהבה טבין ותקילין. וכל עוד אתה שם ופתאום לא מתאים לך - אתה זה שבצרות וצריך לעזוב. נכתב בפורום לא מעט על המעמד החוקי של בני זוג של אזרחי האיחוד ויש לא מעט קישורים רשמיים של הבריטים. קריאה מהנה.

תודה לכם על התשובות...

כן אלוניס אני לוקח את הסיכון שאולי היא תתאהב בי או משהו אבל אני בטוח שאני לא כי אני הומו:) מעבר לזה אני אשמח לקבל קישורים לאתריי עבודה בלונדון מהארץ (למרות שאני יודע שקשה)ולגביי מקומות לינה זמניים או אתרי השכרת דירות,מעבר לזה אני שוקל את האפשרות בחיים מחוץ ללונדון מכיון שאני שף אני מאמין שעבודה יהיה לי בכל אנגלייה וגם אירלנד או סקוטלנד.השאלה אייפה באמת הכי נוח לגור תודה מראש

Nobilis

New member
ונניח ש...

אחרי שנה שם היא מוצאת מישהו, מתאהבת בו, ורוצה להתחתן איתו. מה אז? היא תצטרך להתגרש ממך, ואתה תאלץ לעזוב את בריטניה. וזה בכלל בלי להיכנס לזה שאם יעלו עליכם תגורש ותחסמנה בפניך אפשרויות הגירה בעתיד, שאם יחסיכם יעלו על שרטון היא תוכל לסחוט אותך רגשית וכספית (שכן סטטוס ההגירה שלך תלוי בה), וכו'. תעשה לעצמך טובה - אם אתה רוצה להגר, תעשה את זה כמו שצריך. יש מאמר בנושא בחלק המאמרים שלנו.

תבין משהו...

היא נוסעת ללונדון כי שיכנעתי אותה שזה הפיתרון היחידי לחסוך כסף ללמוד ,היא בשום אופן לא מוכנה להשאר שם אחרי מקסימום שנה יש לה דד ליין לתאריך פתיחת לימודים אני נוסע איתה כי היא לא רוצה להיות לבד ואני צריך פוש כלכלי לעסק שאני עומד לפתוח אף אחד מאיתנו שאנחנו חברים טובים מכתה א' לא הולך לדפוק אחד את השני ואף אחד מאיתנו לא מתכוון להגר לשום מקום אז... מה עם הקישורים שביקשתי או אתרים?

Nobilis

New member
שניה, אני לא מבין...

אתה מודע לזה שברגע שהיא עוזבת את בריטניה, אישור השהייה/עבודה שלך מאבד את התוקף, כן?

נו ברור שאני מבין ...

כל הקטע היה פה לבוא ביחד ולחזור ביחד אם לא יסתדר לא יסתדר רוב הסיכויים שאני זה שיחזור ראשון אם כבר

למעלה