קו 18 של דןשאלה לגבי אוטובוס לתל אביב
שלום, אני רוצה להגיע לתל אביב רחוב זמנהוף 36 (קופת חולים) אני גר בבת ים ברחוב אלי כהן(צומת יוספטל) איזה אוטובוסים לקחת? תודה
תשובה :שאלה לגבי אוטובוס לתל אביב
שלום, אני רוצה להגיע לתל אביב רחוב זמנהוף 36 (קופת חולים) אני גר בבת ים ברחוב אלי כהן(צומת יוספטל) איזה אוטובוסים לקחת? תודה
נראה לי שצריך לעשות ריענון כל שנייהתשובה :
קו 18 . (דן). נסיעה טובה.
ראשית תודה על התגובה, שניתנראה לי שצריך לעשות ריענון כל שנייה
עד שאתה עונה כבר מקדימים אותך...![]()
אתה יורד ברחוב המלך ג'ורג'ראשית תודה על התגובה, שנית
אני עולה על האוטובוס ברחוב אלי כהן? לאיזה רחוב בדיוק מגיע קו 18, ממש צמוד לזמנהוף או שצריך ללכת? אני חוזר על אותו קו לכיוון הנגדי? תודה
טלפתיה: סיבוב שני!!!!אתה יורד ברחוב המלך ג'ורג'
פינת זמנהוף. בדרך חזרה אתה ניגש (2-3 דקות ברגל) לכיכר רבין (ליד בניין עירית תל-אביב) ולוקח שם את קו 18 . נסיעה טובה.
אבל עכשיו הקדמתי אותך !טלפתיה: סיבוב שני!!!!
קו 18 מגיע לרח' קינג ג'ורג'ראשית תודה על התגובה, שנית
אני עולה על האוטובוס ברחוב אלי כהן? לאיזה רחוב בדיוק מגיע קו 18, ממש צמוד לזמנהוף או שצריך ללכת? אני חוזר על אותו קו לכיוון הנגדי? תודה
פרישמן היא התחנה אחרי כיכר רבין...קו 18 מגיע לרח' קינג ג'ורג'
אתה יורד בתחנה שאחרי דיזנגוף סנטר. כדי לחזור תיאלץ לקחת קו 25 ולהחליף ל-18 ביפו או בבת-ים. אתה יכול גם ללכת קצת יותר, לרח' פרישמן, שם נמצאת תחנת החזור של קו 18, וגם של קו 8. גם קו 8 וגם קו 18 עוברים ברח' אלי כהן בבת-ים (אתה לא מכיר את האוטובוסים שעוברים ליד הבית שלך?!).
כמה ללכת לרחוב פרישמן?קו 18 מגיע לרח' קינג ג'ורג'
אתה יורד בתחנה שאחרי דיזנגוף סנטר. כדי לחזור תיאלץ לקחת קו 25 ולהחליף ל-18 ביפו או בבת-ים. אתה יכול גם ללכת קצת יותר, לרח' פרישמן, שם נמצאת תחנת החזור של קו 18, וגם של קו 8. גם קו 8 וגם קו 18 עוברים ברח' אלי כהן בבת-ים (אתה לא מכיר את האוטובוסים שעוברים ליד הבית שלך?!).
כפי שכתבתי לךכמה ללכת לרחוב פרישמן?
סליחה אבל אני ממש לא מנוסה באוטובוסים ואין לי מושג. איך אני אמצא שם את רחוב פרישמן? כמה דקות הליכה? מה ההבדל בין קו 8 ל-18? תודה
באמת עדיף לך לקחת מכיכר רביןכפי שכתבתי לך
2-3 דקות הליכה. זה בדיוק ליד בניין העיריה. ואת ההבדל בין קו 8 ל-18 אני לא יודע כי אינני מכיר טוב את בת-ים. אבל לא צריכה להיות לך בעייה כי קו 18 מגיע לעיתים קרובות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.