שאלה לגביי מחיר

לורן4

New member
שאלה לגביי מחיר

שלום לכולם, הכנתי תמונות מבד קנבס קטנות 20*20 הדבקתי מפית והמשכתי ציור, יצא מאוד יפה, עכשיו מבקשים ממני שאמכור אותם ואין לי מושג כמה לבקש, מישהו פה מכר ויש לו מושג בערך לגבי המחיר? אשמח מאוד לקבלח תשובה כי פשוט אין לי מושג

ניצנץ1

New member
התמחור הולך בדרך כלל לפי עלות

החומרים, עלות שעת עבודה נורמלית , לא שכר מינימום, אבל גם לא של מנתח מוח בכיר, ועוד קצת רווח. שאלה- כמה זמן לוקח לך להכין את התמונות.. האם את עושה כמה בבת אחת, או אחת- אחת. והשאלה האחרונה- כמה יהיו מוכנים לשלם. כי קל לבקש, אבל כשאת מסבירה שמחיר הוא 60-70 ש"ח לתמונה קטנה- מתחילים להתקפל.

לורן4

New member
ניצנץ---אז ככה

הקנבס הקטן עולה לי 10 ש"ח , אני מכינה מספר תמונות ביחד, לוקח לי שעה בערך להכין כל תמונה, כמובן שאני מוסיפה למפית ציור המשך, נצנצים, לפעמים גם משחת עיצוב ולקה בסוף. לכן אני ממש לא יודעת כמה לבקש עבור התמונה, מה לדעתך המחיר הסביר?

ניצנץ1

New member
את חייבת לתמחר לבד..

כי את יודעת כמה עולה לך כל החומרים.. נכון, קשה לדעת את מחיר הלכה, נצנצים וכו, אבל תעשי את זה בערך.. ואז תחליטי מה שווי שעת העבודה שלך.. בלי להגזים.. כמה את יכולה להרוויח בשעה בעבודה אחרת.. תחברי, תוסיפי 15 אחוז רווח על היוזמה.. ותראי אם ישלמו לך את זה בסוף.. אצלי הזמינו עבודות רבות, הכנתי, תמחרתי (ולא לפי שעת העבודה שלי, אלא לפי סטנדרט. כשאמרתי את המחיר- התחיל השוק של " כל כך הרבה, מה עם הנחה".. הפסקתי להכין למכירה, רק מתנות ולשימוש עצמי.. לא שווה לי להרגיש כמו מוכרת בשוק..

רחל248

New member
הצעה לתמחור

אם את מוכרת לאנשים פרטיים, הכונה לא לחנות(ששם לא תקבלי מחיר) בקשי 50 שקלים, ומי שקונה שניים תעשי לו הנחה, אם לא ילך תבקשי 40 על כל אחת, מקוה שתמכרי, אם לא תתלי אותם בבית שלך. בהצלחה.

night mistress

New member
רעיון../images/Emo62.gif

אני אומר לך איך אני מתמחרת.. עלות חומרים+20 שח לשעת עבודה..זה בדרך כלל יוצא 45 ש"ח לתמונה (אם בתמונות את עוסקת).. מעבר לזה שאתמול ראיתי את התמונות הכי פשוטות ביקום שמחיר של 40 ש"ח באחת בחנויות היותר מובילות לכלי בית ומתנות.. קחי את זה לתשומת ליבך..

סמדר ר

New member
לפעמים יש שיקולים נוספים, כמו למשל

"דריסת רגל" : לדוגמא, לקראת סיום שנת הלימודים במעון פנו אלי בבקשה להכין עבודת יד מקורית לצוות המטפלות במקום. התקציב שלהם היה 30 ש"ח לכל אחת. נכון שזה מעט (יחסית), אך אני מאוד רוצה שיכירו את עבודותי ויפנו אלי גם בעתיד, לכן הסכמת בשמחה! הכנתי חמסות בצריבת עץ + צבעי משי. עטפתי יפה. העובדות שמחו לקבל משהו אישי ומושקע, כל ההורים התלהבו מאוד (רובם אפילו לא ידעו שאני יוצרת..) אני מקוה בכל ליבי שימשיכו להזמין אצלי עבודות!

למעלה