שאלה לבשלניות

galgal0ne

New member
שאלה לבשלניות ../images/Emo80.gif

אני מכינה עוף ציידים להיום בערב (מה לעשות שמודיעים לי על 8 אחרים בהתראה של 5 שעות
) אני יודעת שהעוף אמור להיות שלם, בתנור 3 שעות בחום של 300 מעלות (פרנהייט) הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא עוף שלם כשר (כן, האורחים שומרי כשרות) מצאתי עוף שלם- חתוך... איך אפשר להכין אותו לקבלת אותו הטעם
אם אי אפשר... איזה מתכון מוצלח ופשוט (שאפילו אני לא אצליח להרוס) אתן מכינות
עוד התפריט ירקות ואיטריות מוקפצים עם קוביות בקר, קלחי תירס, עוף תפוזים ושקדים, ופתיתים. אה כן, וסלט שאפילו עוד לא קניתי לו את הירקות.
 

אמיקה

New member
מה זה "עוף ציידים"?

לא הייתי ממירה עוף שלם בעוף מחולק - כי בד"כ מתכונים לעוף שלם לוקחים בחשבון את נוזלי העוף ש"ירטיבו" את פנים העוף, ואילו עוף מחולק, במצב כזה סתם יתייבש. מתכון הכי פשוט בעולם לעוף מחולק - בתנור: מערבבים 1 כוס קטשופ+1/2 כוס דבש (או סירופ מייפל אם אין)+2 כוסות יין (מה שיש לך - אדום או לבן רק לא מתוק או מבעבע כמובן). את העוף הנקי משרים בנ"ל כמה זמן שאפשר (בין חצי שעה ללילה שלם) ומכניסים לתנור בחום 180 לשעה. הופכים באמצע התהליך. בתיאבון
 

galgal0ne

New member
מעולה, תודה../images/Emo70.gif

אין לי מייפל ואין דבש אז נלך לחנות ונקנה דבש. עוף ציידים זה עוף שלם ששמים בתנור מפזרים מסביבו מלא מלא גבישי מלח.... עוף מאוד טעים ופשוט.
גל שהולכת לחנות לקנות דבש
 

layli

New member
אויש אמא שלי עושה את זה

והעוף הזה הוא אחד הטעימים שאכלתי יאמי
 

אגם גם

New member
אני מכירה אותו כעוף אינדיאני..

לנצח המאכל הזה יזכיר לי לילות קרירים של גיל 20, בבית השכור הראשון שלי איפשהו צפונה, ואת ריח העוף האינדיאני המתבשל בתנור.. אחחחח.... היה כיף.. וכיף להיזכר.
 

d s d s

New member
אמא שלי עושה עם רבעי עוף

בלי החזה (אלה אם החליטה לעשות שלם) פשוט מפזרת מסביב למגש חצי קילו מלח גס לשעה או עד שהעוף מזהיב. זה מעדן.. הרבה יותר טעים מכל הרטבים המתוחכמים
 
למעלה