שאלה לבשלניות ../images/Emo80.gif
אני מכינה עוף ציידים להיום בערב (מה לעשות שמודיעים לי על 8 אחרים בהתראה של 5 שעות
) אני יודעת שהעוף אמור להיות שלם, בתנור 3 שעות בחום של 300 מעלות (פרנהייט) הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא עוף שלם כשר (כן, האורחים שומרי כשרות) מצאתי עוף שלם- חתוך... איך אפשר להכין אותו לקבלת אותו הטעם
אם אי אפשר... איזה מתכון מוצלח ופשוט (שאפילו אני לא אצליח להרוס) אתן מכינות
עוד התפריט ירקות ואיטריות מוקפצים עם קוביות בקר, קלחי תירס, עוף תפוזים ושקדים, ופתיתים. אה כן, וסלט שאפילו עוד לא קניתי לו את הירקות.
אני מכינה עוף ציידים להיום בערב (מה לעשות שמודיעים לי על 8 אחרים בהתראה של 5 שעות




