^ta100שאלה לבעלי זכרון
בירידות החזקות בבורסה ב-10 שנים האחרונות מי זוכר 1:כמה זמן נמשכו הירידות עד שהחל התיקון? 2:בכמה הבורסה ירדה?
בגדולשאלה לבעלי זכרון
בירידות החזקות בבורסה ב-10 שנים האחרונות מי זוכר 1:כמה זמן נמשכו הירידות עד שהחל התיקון? 2:בכמה הבורסה ירדה?
דיי להפחידבגדול
תיקונים גדולים כמו בשנת 2000 1993 ו - 1983 השוק ירד ב-50% ולקח כ-שנתיים להגיע לתחתית. זה אומר שאם אנכנו כרגע בבועה שהתפוצצה - השוק יגיע בעוד שנתיים ל- 450 \ 500
נקוה שאתה צודקדיי להפחיד
המעוף יחזור לעליות ב . נק'760-780
איך אתה יודע את זה?דיי להפחיד
אתה מאכזב אותידיי להפחיד
מה שקרה זה המצב הביטחוניאתה מאכזב אותי
מה קרה ל"עוד שבוע שבועיים אנחנו ב-900, עוד חודשיים אנחנו ב-1000"?
שינוי המגמה היה הרבה לפנימה שקרה זה המצב הביטחוני
הסיבה שאני לא משקיע הרבה בארץ. סה"כ הנתונים הכלכליים טובים:יש צמיחה,החברות מרוויחות יפה ומתרחבות בפעילות,הריבית כנראה לא תעלה היום כי אין אינפלציה מאיימת וקרנות זרות עומדים להשקיע מיליארדים רבים בארץ.וגם המע"מ ושאר המיסים יורדים (כולל מס חברות) והשכר נטו עולה.יש הרבה מניות במחיר קנייה טוב...המלצות רבות של בתי השקעות וגם עליית דרוג האשראי של ישראל. כך שמבחינה כלכלית אני מאוד מאוד אופטימי. אני גם רואה את קצב ההזמנות המטורף בעסק שלי.=יצאנו מהמיתון... אבל מה לעשות למזרח התיכון חוקים משלו...
שינוי המגמה העולמי זה סיפור אחר...שינוי המגמה היה הרבה לפני
האירועים האחרונים במצב הבטחוני. בהצלחה בעסק.
מי אמר עולמישינוי המגמה העולמי זה סיפור אחר...
השינוי העולמי הוא זה שדירדר את ת"אמי אמר עולמי
חוץ מזה כל פעם יש סיפור אחר, אי אפשר להתעלם מכל הסיפורים ולסחור בשוק דימיוני לפי מה ש"אמור" להיות אלא רק בשוק האמיתי...
הבורסה בת"אהשינוי העולמי הוא זה שדירדר את ת"א
והסיבה פשוטה: 1)המלצת סיטי גרופ לצמצם אחזקה בשווקים מתעוררים ב 50%. 2)המשך העלאת הריבית בארה"ב בניגוד לציפיות המוקדמות. 3)מימוש רווחים לאחר רווחי שיא של שלוש שנים (כמעט בכל השווקים בעולם). 4)האטה מסויימת (קלה) בקצב הצריכה והצמיחה באירופה וארה"ב. 5)מחירי האנרגיה שעלו מאוד. אצלנו בארץ (ואני מבין שאתה חיי בארה"ב) יש גם מתיחות בטחונית וחשש להתפרצות אינטיפדה או מלחמה כוללת מדיי פעם.
יש מצבדיי להפחיד
אבל יש לצייןיש מצב
נקודת 784 היא נקודת תמיכה חשובה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.