שאלה לבעלי זכרון

מצב
הנושא נעול.

benny10

New member
שאלה לבעלי זכרון

שאלה לבעלי זכרון
בירידות החזקות בבורסה ב-10 שנים האחרונות מי זוכר 1:כמה זמן נמשכו הירידות עד שהחל התיקון? 2:בכמה הבורסה ירדה?

dw2322

New member
^ta100

שאלה לבעלי זכרון
בירידות החזקות בבורסה ב-10 שנים האחרונות מי זוכר 1:כמה זמן נמשכו הירידות עד שהחל התיקון? 2:בכמה הבורסה ירדה?
^ta100
ראה גרף 5 שנתי של מדד ת"א100 שים לב שתוכל להוריד משם גם נתונים היסטוריים מספריים.

raanans

New member
בגדול

שאלה לבעלי זכרון
בגדול
תיקונים גדולים כמו בשנת 2000 1993 ו - 1983 השוק ירד ב-50% ולקח כ-שנתיים להגיע לתחתית. זה אומר שאם אנכנו כרגע בבועה שהתפוצצה - השוק יגיע בעוד שנתיים ל- 450 \ 500

anavi131

New member
דיי להפחיד

בגדול
תיקונים גדולים כמו בשנת 2000 1993 ו - 1983 השוק ירד ב-50% ולקח כ-שנתיים להגיע לתחתית. זה אומר שאם אנכנו כרגע בבועה שהתפוצצה - השוק יגיע בעוד שנתיים ל- 450 \ 500
דיי להפחיד
המעוף יחזור לעליות ב . נק'760-780

anavi131

New member
מה שקרה זה המצב הביטחוני

אתה מאכזב אותי
מה קרה ל"עוד שבוע שבועיים אנחנו ב-900, עוד חודשיים אנחנו ב-1000"?
מה שקרה זה המצב הביטחוני
הסיבה שאני לא משקיע הרבה בארץ. סה"כ הנתונים הכלכליים טובים:יש צמיחה,החברות מרוויחות יפה ומתרחבות בפעילות,הריבית כנראה לא תעלה היום כי אין אינפלציה מאיימת וקרנות זרות עומדים להשקיע מיליארדים רבים בארץ.וגם המע"מ ושאר המיסים יורדים (כולל מס חברות) והשכר נטו עולה.יש הרבה מניות במחיר קנייה טוב...המלצות רבות של בתי השקעות וגם עליית דרוג האשראי של ישראל. כך שמבחינה כלכלית אני מאוד מאוד אופטימי. אני גם רואה את קצב ההזמנות המטורף בעסק שלי.=יצאנו מהמיתון... אבל מה לעשות למזרח התיכון חוקים משלו...

קרלטון

New member
שינוי המגמה היה הרבה לפני

מה שקרה זה המצב הביטחוני
הסיבה שאני לא משקיע הרבה בארץ. סה"כ הנתונים הכלכליים טובים:יש צמיחה,החברות מרוויחות יפה ומתרחבות בפעילות,הריבית כנראה לא תעלה היום כי אין אינפלציה מאיימת וקרנות זרות עומדים להשקיע מיליארדים רבים בארץ.וגם המע"מ ושאר המיסים יורדים (כולל מס חברות) והשכר נטו עולה.יש הרבה מניות במחיר קנייה טוב...המלצות רבות של בתי השקעות וגם עליית דרוג האשראי של ישראל. כך שמבחינה כלכלית אני מאוד מאוד אופטימי. אני גם רואה את קצב ההזמנות המטורף בעסק שלי.=יצאנו מהמיתון... אבל מה לעשות למזרח התיכון חוקים משלו...
שינוי המגמה היה הרבה לפני
האירועים האחרונים במצב הבטחוני. בהצלחה בעסק.

anavi131

New member
השינוי העולמי הוא זה שדירדר את ת"א

מי אמר עולמי
חוץ מזה כל פעם יש סיפור אחר, אי אפשר להתעלם מכל הסיפורים ולסחור בשוק דימיוני לפי מה ש"אמור" להיות אלא רק בשוק האמיתי...
והסיבה פשוטה: 1)המלצת סיטי גרופ לצמצם אחזקה בשווקים מתעוררים ב 50%. 2)המשך העלאת הריבית בארה"ב בניגוד לציפיות המוקדמות. 3)מימוש רווחים לאחר רווחי שיא של שלוש שנים (כמעט בכל השווקים בעולם). 4)האטה מסויימת (קלה) בקצב הצריכה והצמיחה באירופה וארה"ב. 5)מחירי האנרגיה שעלו מאוד. אצלנו בארץ (ואני מבין שאתה חיי בארה"ב) יש גם מתיחות בטחונית וחשש להתפרצות אינטיפדה או מלחמה כוללת מדיי פעם.

קרלטון

New member
הבורסה בת"א

והסיבה פשוטה: 1)המלצת סיטי גרופ לצמצם אחזקה בשווקים מתעוררים ב 50%. 2)המשך העלאת הריבית בארה"ב בניגוד לציפיות המוקדמות. 3)מימוש רווחים לאחר רווחי שיא של שלוש שנים (כמעט בכל השווקים בעולם). 4)האטה מסויימת (קלה) בקצב הצריכה והצמיחה באירופה וארה"ב. 5)מחירי האנרגיה שעלו מאוד. אצלנו בארץ (ואני מבין שאתה חיי בארה"ב) יש גם מתיחות בטחונית וחשש להתפרצות אינטיפדה או מלחמה כוללת מדיי פעם.
הבורסה בת"א
או כל בורסה אחרת בעולם אינה נסחרת במנותק משאר העולם. לגבי הסיבות שמנית, ערבבת סיבות מהותיות עם פופוליסטיות. (לדוגמא, המלצה של סיטי גרופ היא לא סיבה בפני עצמה - היא באה בהסתמך על סיבות אמיתיות. מחירי האנרגיה היו גבוהים מאז 2004 והבורסות עלו). אני גר בארה"ב? דווקא לא... אולי אתה מתבלבל עם קובריידר?

מצב
הנושא נעול.
למעלה