שאלה לבנות הפורום

Backdrifter

New member
שאלה לבנות הפורום

הייתן מתעסקות עם מישהו נשוי שגילו כפול משלכן? סתם שאלה היפותטית

Backdrifter

New member
היי, מזמן לא שמעתי ממך ../images/Emo3.gif

שאלה היפותטית, כבר ציינתי את זה?

התשובה נמצאת

הייי זאת שאלה שגם אני לאחרונה התעסקתי בה. כל כך רציתי מישהו וכשגיליתי שהוא נשויי זה היה כבר מאוחר מדי כי הרגשות שלי כלפיו היו בעננים.והוא בכלל לא כפליים מגילי..הוא גדל ממני רק בארבע/חמש שנים.ולמרות שזה הדדי בבנינו ככה הוא אמר או ככה חשבתי החלטתי שעד כמה שאני רוצה אני לא יכולה...

BeauTY GirL

New member
מממ..

עדיף לא להכנס לזה.. עדיין לא קרה לי, מקווה שגם לא יקרה אבל גם לא שוללת.

BloodyRose

New member
שני צדדים לאותה המטבע

או במילים אחרות, שתי תשובות לאותה שאלה. מצד אחד, התשובה המתבקשת היא לא. בשביל מה? רק כאב לב זה יביא. קשר בלי עתיד, קשר פסול מבסיסו, קשר שלא יוביל לשום מקום. מצד שני, ופה אני מרשה לעצמי לצטט משפט מ'אלי מקביל': Maybe it won't last forever, but who said that the geratest loves do? ובעברית, אולי הקשר הזה לא ימשך לנצח, אבל זה לא אומר שזו לא תהיה אהבה גדולה. כמובן שהפן המוסרי בי זועק ומתחנן שאני אומר "לא! לא יוצאים עם גבר נשוי!", מצד שני, אולי בסיטואציה מסויימת זה יהיה הדבר הנכון לעשות. הייתי מתעסקת עם גבר נשוי? לא. בשום פנים ואופן לא. האם הייתי מתאהבת בגבר נשוי? אין לדעת. ללב חוקים משלו, ואין לנו שליטה על ההתאהבויות שלנו. אם הייתי מתאהבת בגבר נשוי והייתה לי אפשרות לממש את האהבה הזו, ולו רק לרגע קט, אני חושבת שהייתי עושה זאת. רק בשביל לדעת שעשיתי כמיטב יכולתי, וזה לא הלך. אבל לפחות ניסיתי, לא מנעתי מעצמי הזדמנות לאושר.

לא יודעת מה נכון

*בגלל אותו כאב לב שאת אומרת,פחדתי להכנס לקשר כי ידעתי שבסופו שלד בר אני אפגע,עדיין לא שכחתי אותו,זה קשה..והאמת זה פיתויי ממש גדול,ומה שיותר משפיע עליי זה הפן המוסרי,אני פחות חושבת על אישתו אלא על איך אני אראה בעיני עצמי עם אני אצא עם משיהו תפוס,שבמילא לא יוכל להגיד לי זמן אלא ליזרום באופן ספונטני איתו,איך הוא אמר?"קתקצת שם,כשיש זמן,משהו בסבבה".והסיבה היחידה שהתעסקתי איתו כי לא ידעתי שהוא נשויי(למרות שזה לא היה סוד,והוא התעסק איתי זה היה הדדי ,הוא שידר שהוא רוצה משהו...אבל רק יותר מאוחר קלטתי כמה משפטים שהוא אמר שבהתחלה לא הסתדרו לי. וכנראה שכשגיליתישהוא נשויי כבר התחלתי להתאהב בו.והאמת אני ממש רוצה אותו,אבל אני לא רואה את עצמי מצליחה לממש את האהבה הזו איתו.זה יותר מידי גדול עליי.ומי אמר שאם הוא בוגד בי עם אישתו,הוא לא יבגוד בי עם מישהי אחרת???וזה הדבר שאולי הכי הרס בנינו כי גליתי שהוא קצת מתעסק עם מישהי אחרת גם.

Backdrifter

New member
תודה לך על התגובה

ותודה לכולן. אני בדיעה של "לא", עד שאיסחף, אבל במקרה הזה באמת לא, סופי. לכן העליתי את השאלה כשאלה היפותטית, לכל מקרה שלא יבוא. בהחלט יש שני צדדים למטבע. זאת טעות, אבל טעות יכולה להיות My favorite mistake...
תודה לכולם על התגובות.

FreakyGirl

New member
אני לא

בלי שום קשר לגיל, לא מתעסקת עם נשואים, או בכלל עם מישהו לא פנוי. אם אני עם מישהו אני רק איתו וחשוב לי לדעת שגם הוא רק איתי.

סתם לידע כללי

אני מאמינה שאף אחת לא רוצה להתעסק עם בחור נשויי אבל כשזה קורה זה קורה.....נכון ניתן ורצויי למנוע זאת אך לפעמים הרגשות עולים ומתגברים על כל דבר אחר...בעיקר כשאין הפרשי גיל גדולים

למעלה