שאלה לבנות הכללית

שאלה לבנות הכללית

הי בנות, שבוע 9 עם 2 עוברים,מאוד מתרגשת כמובן.. אשמחלדעת לבנות הכללית למי אתן הולכות לרופא מלוה (האם יועץ ואתן מקבלות החזרים?) כמוכן, למי אתן ממליצות ללכת לסקירה ראשונה ושנייה? תודה,

maayan1983

New member
עונה

היי, אני הולכת לרופא מעקב בקופה אבל אני לא הכי מרוצה.... בינתיים לא יכולה להמליץ לך על מישהו. בכללית מושלם מגיע לך 4 פעמים בשנה ללכת לייעוץ אצל רופא פרטי (יש להם רשימה של רופאים בהתאם לאזור מגורים) בעלות של 100 ש"ח לביקור. לחילופין יש רשימה של רופאים אחרים עבורם את מקבלת החזר של 80% עד 575 ש"ח לביקור. סקירה ראשונה עשיתי אצל דר מיקי לוריאן, הוא יושב ברמת אביב, מאוד סבלני ויסודי. היינו מאוד מרוצים. בכללית מגיע לך סבסוד של אחת הסקירות לבחירתך. יש רופאים פרטיים שאת משלמת להם 128 ש"ח לעובר (אם אני לא טועה) והם מקבלים את שאר הכסף מהקופה. לוריאן נמצא בהסדר של הכללית. סקירה שניה - יש לי בשבוע הבא (!!), קבעתי בתל השומר. מקבלים טופס 17 ואז זה חינם, כמו הבדיקה של שקיפות עורפית שאני מקווה שקבעת כבר. מקווה שעזרתי....

עוד שאלה

מסתבר שחלק מהרופאים של הכללית לסקירה ברגע מדובר בתאומים (במקרה שלי) כבר עוברים לפרטי ולא מקבלים קדרך הקופה. מכירה רופא שעושה סקירה לתאומים בהסדר? לי תאמת אין בעיה להוציא את הכסף זה באמת למטרה טובה.. כרגע קבעתי אצל ד"ר רון ברדין שקיבלתי עליו המלצות מצויינות...

maayan1983

New member
באמת צריך להתקשר ולשאול

האם עושים סקירה לתאומים כי לא כל הרופאים עושים ולוודא שהם בהסדר של המושלם. דר מיקי לוריאן עשה לי את הסקירה (תאומים) בהסדר של הכללית. לא שמעתי על הרופא שהזכרת...

תמוש25

New member
אני בכללית. ממליצה על ד"ר יהושע סגל.

יצא שעשיתי את כל הסקירות כולל שקיפות עורפית אצל אותו רופא: ד"ר סגל. יש לו מרפאה פרטית בפ"ת - אליו הגעתי עם ההחזר של כללית מושלם. הוא מקבל גם בנתניה - שם עשיתי את הבדיקות דרך הקופה ב28 ש"ח כל אחת. (בעיני - משמעותי) ממליצה!

רק 1

New member
מאיזה אזור את בארץ? האם יש לך פלטינום?

כי אם יש לך פלטינום את יכולה גם ללכת למומחים כמו צלאל ומיזנר או אחירון ולקבל חזרה סה"כ מהמושלם והפלטינום כ-3000 ש"ח אם לא השתמשת ב-4500 שהם מקצים להריון. אני עשיתי שקיפות עורפית עם טופס 17 באסף הרופא. סקירה ראשונה אצל פרופ' צלאל וסקירה שניה שוב עם טופס 17 באסה"ר. אני אישית הלכתי ליעוץ אצל פרופ' בליקשטיין בפרטי ומאז אני מטופלת אצלו בהיריסק בקפלן (אני כבר שבוע 31). אז בהצלחה.

הי

הי, יש לי פליטנןפם אבל הם מש מטומטמיםשם בכלית ולא יודעים להסביר לי בדיוק מה מגיע לי.. ד"ר אחירון בהסדר? משעתי עליו הרבה המלצות. אני הבנתי מהם בכללית שבסה"כ ההחזרים של סל ההריון הם עד 2800 ש"ח בערך...

סקירה

אני רואה איך אני כותבת וכמה שגיאות ואני היא המטומטמטמת... בכל אופן אשמח לקבל גם המלצות על רופאים בהסדר עם הקופה שעושים סקירה ד"ר יהושוע סגל וד"ר לוריאן כמובן אני עם 2 עוברים תודה,

רק 1

New member
אם יש לך פלטינום ולא השתמשת ב-4500 שח של הריו

אז את יכולה ללכת לכל רופא בעיקרון ולשלוח להם קבלה כך אני עשיתי את השקיפות והסקירה השניה עשיתי בבית חולים ( את יכולה לעשות בבלינסון או אסף הרופא לדוגמא). את הסקירה הראשונה עשיתי אצל פרופ' צלאל עלה 3300 וקיבלתי החזר סה"כ מהמושלם ומהפלטינום כ-3000 שקל. וכנל לגבי יעוץ שהלכתי לפרופ' בליקשטיין קיבלתי 800 או 900 מתוך 1000.

לליבלה1

New member
בשבוע 8 בערך עברתי למכבי מעצבים על כללית

הבדל של שמיים וארץ. אני בשוק מהסדר והארגון והפירוט. בכללית איבדתי את הידיים והרגליים ובמכבי אני מרגישה שיש עם מי לדבר. יותר יקר כי כל שירות עולה 28 שקלים פה, חמישה שקלים שם. אבל זה משתלם כי אני לא מרגישה שאני אבודה. אולי כדאי לך לשקול. זה לא מאוחר. לי הרופא עשה את כל הבדיקות מחדש כי הוא לא היה מוכן לסמוך על הבדיקות שלהם. כולה בדיקות דם ושתן לא היסטרי. בהצלחה בכל מקרה .

yr80

New member
אותי ליווה ד"ר דוידזון מקטוביץ'

והייתי מאוד מרוצה ממנו. יש לו מומחיות של הריון בסיכון.

micmic22

New member
אותי מלווה

ד"ר ווליוביץ מקטוביץ אבל רק בגלל שהתחלתי אצלו את ההריון וליווה אותי לאורך כל הטיפולים...

למעלה