שאלה לבנות - בלבד !

7יעלה

New member
שאלה לבנות - בלבד !

שאלה לי , כשנשים מחמיאות לכן , איך אתן מגיבות ? נבוכות ? שמחות ? אני נורא אוהבת להחמיא לנשים יפות ( מה לעשות שאנחנו המין היפה ) , אני יכולה לראות מישהי נגיד בסופר , ולהגיד לה " יו , את נורא יפה " זה פשוט נפלט לי ולפעמים אני מרגישה כזה לא נעים...... אז אם הייתה עוצרת אתכם בחורה עם טבעת נשואין ( שלא יהיה חשש שחלילה היא מתחילה איתכן ) , ואומרת לכן " את ממש יפה ! " איך הייתן מגיבות ? ( מתוודה יעלה שעושה לעצמה לפעמים פדיחות )

דינגומט

New member
מסמיקה ומודה

וגם אני מהמפרגנות בטירוף וללא מעצורים, ונורא חבל לי שאין הרבה נשים שיודעות לפרגן.

דינגומט

New member
../images/Emo9.gif

תודה
ומה עם הספר שלי?

7יעלה

New member
עוד לא הגעתי לתל אביב

ועוד לא קפצתי לרון עכברון . אבל לפחות הוא יודע שאני באה לקחת את הספר .( אני צריכה לקפוץ לאוזן ה3 בקרוב , אז אביא לך אותו )

KVI

New member
אני נורא נבוכה מזה

אבל! זה מאוד מאוד מאוד מחמיא, האגו שלי צומח למרומים

פומפיה

New member
כנ"ל - מסמיקה, נבוכה ומודה

אני מחמיאה המון לנשים, ונהנית ממחמאות מאישה. זה יופי של ליטוף לאגו, היות שהן נטולות אינטרס וכנות.

גם אני מהמחמיאות

יש לי נטייה איומה להסתכל על נשים אחרות ואז להביע את דעתי (כשהיא חיובית, כמובן. אחרת אני שומרת אותה לעצמי
). אני גם מודה, אני אוהבת מחמאות. זה מביך אותי, אבל באופן חיובי. בשלב מסוים בחיי למדתי להדחיק את הנטיה שלי לתרץ מחמאות ("היא אומרת את זה רק כי היא נחמדה והיא מרחמת עלי") ופשוט ליהנות מהרגע.

ט ו ש ה

New member
קשה לי....

אני מחמיאה המון לנשים (וכן, גם אני עשיתי עם זה כמה פדיחות, יעלה - את בחברה טובה
) על בגדים, על תסרוקת מוצלחת, על תכשיטים יפים - כי זה כיף, וכי זה נחמד - גם לי וגם להן. מצד שני, כשמחמיאים לי, אני מה זה מתפדחת... אני לא טובה בלקבל מחמאות, כי אני א. לא חושבת שאני יפה במיוחד, וב. לא אופנתית/סטייליסטית/מגניבה/מיוחדת כל כך (ובחייאת, אני לא כותבת את זה כדי לקבל קומפלימנטים, בסדר?) ולכן נורא קשה לי לקבל את המחמאות מאחרים. אני מניחה שאני עדיין בשלב שאביגיל עברה

ט ו ש ה

New member
אחותי, במפגש אצל אתי רציתי לקבור ת'צמי....

המזל הוא שאת מחמיאה נורא בחינניות, אז התגברתי על עצמי, וחוץ מזה, שאני חולה עלייך אז זה לא היה כזה נורא (וגם הרגשתי בחברה טובה, ובאיזי, אז זה היה בסדר...)

7יעלה

New member
../images/Emo6.gif חינניות ?

טוב שלא ראית אותי היום בסופר כששאלתי בסוד קופאית, אם היא עשתה ניתוח אף כי יש לה פרופיל מושלם.

ל ו ז י

New member
מתפדחת בטירוף

אני לא יודעת לקבל מחמאות בכלל..וכשזה קורה אני מוצאת את עצמי תמיד חצי מתנצלת חצי מתרצת ואיכשהו זה נשמע תמיד מעפן ופולני להחריד. היום סתם לדוגמא מישהי החמיאה לי על התיק שלי, התגובה שלי מיד היתה "אוי זה סתם משהו שקניתי בזול ואפילו לא מעור אמיתי" ומיד חשבתי לעצמי למה אני לא מסוגלת להגיד "תודה רבה" ולשתוק??? חוצמיזה כשאני חושבת על זה, אני מחמיאה תמיד לנשים על מראה חיצוני (לא זכור לי שהחמאתי לגבר אחר חוץ מלבעלי ולבנים מהמשפחה), בכלל על בחורה יפה אני יכולה לבהות שעות בעוד על גבר יפה אני יעיף מבט מקסימום שניים. אין מה לעשות אנחנו פשוט המין היפה!!! אבל בשורה התחתונה - זה יחמיא לי מאוד, אני יתפדח בטירוף וכנראה יאדים לממדי עגבניה אבל זה יהיה ליטוף ענק לאגו.

7יעלה

New member
פתאום נורא הצחיק אותי

דמיינתי סיטואציה של גבר , יושב ברכבת , מולו חתיך הורס ואז הוא אומר לו - " שמע , אני חייב להחמיא לך , אתה חתיך אמיתי " ואז החתיך בורח ומתיישב ליד איזה זקנה .

לא קרה לי אף פעם אני חושבת

מקסימום החמיאו לי על בגד או תכשיט או משהו כזה, ספציפי.

zavi1

New member
אני מחמיאה המון לנשים אבל לי לא מחמיאים כמעט.

אז לא כל כך ניתקלתי בזה.. (הכוונה לנשים זרות נכון?)

chufnikit

New member
אני משערת שפשוט הייתי מחייכת אליה במבוכה

ותוהה על פשר העניין...... אבל זהו.

למעלה