שאלה לא פתורה מחפש תשובה בבקשה

• פותח הנושא tp535
  • פורסם בתאריך

tp535

New member
שאלה לא פתורה מחפש תשובה בבקשה

ברצוני לרכוש נטבוק Asus 1101HA עם מעבד אינטל אטום Z520 1.33 מסך 11.6 זיכרון פנימי 1GB ומערכת XP מותקנת על המחשב. השימושים שלי למחשב הם אופיס מיילים ואינטרנט נטו !!!! האם הוספה של 1GB נוספים למחשב יגרמו למחשב לעבוד מהר יותר בפתיחת תוכנות צפיית סרטים וכו' ? (זו השאלה הבלתי פתורה) האם כדאי לרדת לAsus 1000he אשר יש לו מעבד 1.66 N280 אך מסך קטן יותר וביצועי סוללה טובים פחות או שעדיף ללכת על המסך הגדול יותר בתוספת זיכרון פנימי. תודה רבה לילה טוב

ronen75

New member
עדיף המסך הגדול

קודם כל הבחירה שלך לדעתי היא מצוינת מכיוון שהמחשב ASUS 1101HA הוא הנטבוק הבא. הוספה של 1GB תגרום למחשב לעבוד יותר מהר (בכלל לא רק בפתיחת תוכנות) וזה לא קשור לצפיית סרטים. נכון להיום וכמה שידוע לי יש רק מקום אחד שאתה יכול למצוא בו את המחשב והנה הלינק שלו http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110116 בהצלחה

tp535

New member
קודם כל תודה רבה עוד כמה דברים

אני מתכוון לרכוש את המחשב בדיוטי פרי יש שם מחיר מצוין עליו יוצא 2200 ועוד 100 ש"ח על הוספת זיכרון אתה יודע לומר אם אני ארגיש את ההבדל כאשר אני אוסיף את הזיכרון ? אני לא מצפה שהמחשב יטוס לי במהירות האור אך האם יהיה הבדל נראה לעין בהפעלת התוכנות ?? ובתגובה של המחשב ? אשמח לשמוע אם תוכל עוד כמה מילים לעניין הבחירה שלי אם יש להם תקלות וכו' ? שוב תודה רבה

ronen75

New member
שווה בדיקה

אני לא בטוח שיש את המחשב שדיברנו עליו בדיוטי פרי(צריך לבדוק) אבל ממה שאני יודע בלינק שצירפתי לך הוא הכי זול בארץ. עוד דבר שאתה צריך לבדוק הוא מי נותן את האחריות על המוצר שאתה קונה בדיוטי פרי כי מסיפורים ששמעתי לא כל מה שקונים בדיוטי פרי או בכל מקום אחר בארץ יש אחריות של היבואן הרשמי של המוצר. לגבי הזיכרון, לדעתי אתה תרגיש בהבדל קל בזמן הפעלת התוכנות. בהצלחה

tp535

New member
אני עובד בנתב"ג

אז בטוח שיש אותו בנתב"ג הוא הגיע ביום חמישי לשם הוא חדש במכירות שם. לעניין האחריות זה של רונלייט אני מניח שהם היבואן הרשמי ?? והחנות זה באג אז אותה אחריות שתקבל בבאג בנתב"ג תקבל בבאג בארץ אשח לשמוע עוד דעות

tp535

New member
אשמח לתגובה נוספת אשר תאושש

לי את עניין המהירות תגובה של המערכת כאשר אוסיף עוד 1 ג'יגה של זיכרון פנימי. תודה רבה

ronen75

New member
ךוותר בהתחלה

אני רואה שנושא הזיכרון מדאיג אותך אז אולי תקח אותו בהתחלה עם 1 GB ואח"כ אם זה לא יהיה לשביעות רצונך תוכל להגדיל את הזיכרון(זה עבודה של בדיוק שתי דקות) בהצלחה

tp535

New member
מדאיג אותי שעם 2GB המחשב יעבוד לאט מידי

אני מתכוון בכל מקרה להוסיף 1GB זיכרון בכדי שהמערכת תעבוד חלק יותר אני מנסה להבין אם כאשר אני אוסיף את שני הג'יגה גם אז המחשב יזחול ויפתוח אופיס/אקספלורר/מייל לאט ובצורה ממש מרגיזה אני מודע לכך שהוא יעבוד לאט יותר מאשר מעבד 2.26 רגיל אך בשביל השימושים שלי חבל להשקיע 4500 ש"ח אשמח לתשובה מפורטת קצת יותר אם אפשר תודה רבה .

RoyBO

New member
2GB המחשב יעבוד יותר מהר

זה בוודאות. השאלה בכמה וזה אף אחד לא יכול לענות.

peegee

New member
עם איזו סוללה הוא מגיע???

6-Cell 48Wh Li-ion Battery או 6-Cell 63Wh Li-ion Battery לא ברור באף מקום איזו סוללה מסופקת.

tp535

New member
בדקתי במיוחד עבורך

והמחשב מגיע עם הסוללה של 63W אמורה להספיק לכ-11 שעות עבודה

למעלה