שאלה לאלופי הלחם
שואלת גם כאן... אני רוצה להכין לאירוח מחר בערב את הלחמניות של אמירה, ומאפים שונים מהבצקובי. אבל לא יהיה לי זמן לכל ההתפחות כשאחזור מהעבודה. האם אפשר להכין מהיום את הבצק, או אולי ממחר בבוקר? ואם כן מה לעשות כדי שהוא לא יתפח יותר מידי עד שהשמרים יתקלקלו? ואם כבר אני כאן. מה עוד כדאי לי להכין ליד הלחמניות-פוקאצ'ות-קלצונה, חוץ ממרק בטטות שכבר הוחלט עליו?
שואלת גם כאן... אני רוצה להכין לאירוח מחר בערב את הלחמניות של אמירה, ומאפים שונים מהבצקובי. אבל לא יהיה לי זמן לכל ההתפחות כשאחזור מהעבודה. האם אפשר להכין מהיום את הבצק, או אולי ממחר בבוקר? ואם כן מה לעשות כדי שהוא לא יתפח יותר מידי עד שהשמרים יתקלקלו? ואם כבר אני כאן. מה עוד כדאי לי להכין ליד הלחמניות-פוקאצ'ות-קלצונה, חוץ ממרק בטטות שכבר הוחלט עליו?