שאלה לאופספרינגר היקר תגיד, אתה סובל מהיפר-אקטיביות?
O offspringer New member 13/7/02 #2 קרוב... כשהייתי צעיר יותר, בן חמש בערך הייתי מאד קרוב לזה, עכשיו אני ההפך, אני מדופרס ואני שונא את העולם,למה?
קרוב... כשהייתי צעיר יותר, בן חמש בערך הייתי מאד קרוב לזה, עכשיו אני ההפך, אני מדופרס ואני שונא את העולם,למה?
O offspringer New member 13/7/02 #4 נו הגזמתי אבל הנקודה היא: אני לא מחייך ואני פוסל את החברה (ראו חתימה, בכלל, את כל הדיסק)
S Sham 69 New member 14/7/02 #7 וזהו אחים שלי.. פאנקיסט אמיתי!! נו אתם יודעים.. אלה המדוכאים שערסים מרביצים להם?? מה הסוד שלך גבר?
F firerez New member 15/7/02 #17 רק שתדע... שזה ההפך ארסים מפחדים מפנאקיסטים כי הם יודעים שהם הרבה יותר משוגעים מהם בגלל זה ארסים רק משחקים אותה גיבורים אבל בלי החברים שלהם אין להם אומץ לכול
רק שתדע... שזה ההפך ארסים מפחדים מפנאקיסטים כי הם יודעים שהם הרבה יותר משוגעים מהם בגלל זה ארסים רק משחקים אותה גיבורים אבל בלי החברים שלהם אין להם אומץ לכול
D Dying degrEe New member 14/7/02 #9 זה אם תסלח לי אחד הדברים הכי טיפשיים ששמעתי בחיים שלי. זה קורה דיי הרבה בפורום הזה, פשוט...תתבגרו.
O offspringer New member 14/7/02 #12 אני מנסה לגלות.... בטח בגלל שאני רואה כמה זין העולם הזה.. אבל לא בטוח.
ּ ּpine appleּ New member 14/7/02 #13 אז נראה לי שאתה יותר מתאים לפורום מטאל זה מה שמעצבן בהם, הם תמיד בדיכאון
P Pay The Man New member 15/7/02 #14 לדעתי.. האלה מפורום מטאל סתם משחקים אותה. הם האנשים הכי שמחים בעולם..
D Dying degrEe New member 15/7/02 #15 איזה שטויות העולם לא כל כך רע כמו שאתה חושב. פשוט סבלת קצת אין אושר בלי סבל.
O offspringer New member 15/7/02 #16 א. העולם לא טוב, באמת תשבו, כמה דבר ים טובים קורים, וכמה רעים. וב. איזה יופי שהפכתם להיות פורום תמיכה נפשית.. באמת יופי. וג. אני לא מטאליסט, אז למה שאלך לפורום מטאל?!
א. העולם לא טוב, באמת תשבו, כמה דבר ים טובים קורים, וכמה רעים. וב. איזה יופי שהפכתם להיות פורום תמיכה נפשית.. באמת יופי. וג. אני לא מטאליסט, אז למה שאלך לפורום מטאל?!
ּ ּpine appleּ New member 15/7/02 #18 כי ככה אתה נשמע באמת אתה לא נשמע ככה, אתה נשמע עליז ושמח בדרך כלל אבל המשפט הזה שהעולם רע ובלה בלה בלה כמו כל היענו מטאליסטים מאגניבים שמזיינים תשכל כמה העולם רע, וכמה הם מסכנים ועצובים, תמיד בפוזה של- ´הקולים העצובים´ כזה צומי
כי ככה אתה נשמע באמת אתה לא נשמע ככה, אתה נשמע עליז ושמח בדרך כלל אבל המשפט הזה שהעולם רע ובלה בלה בלה כמו כל היענו מטאליסטים מאגניבים שמזיינים תשכל כמה העולם רע, וכמה הם מסכנים ועצובים, תמיד בפוזה של- ´הקולים העצובים´ כזה צומי
O offspringer New member 15/7/02 #19 גם בחיי החברה שלי (עלק חיי חברה...) אני לא מדבר על כמה שהעולם זין, אני משאיר את זה לעצמי.
O offspringer New member 15/7/02 #20 אהה, ושככתי דבר אחד, אני לא יכול לדבר על למה אני עצוב, בגלל שאני לא יודע את זה... זה בתת-מודע, אני מנסה לגלות.
אהה, ושככתי דבר אחד, אני לא יכול לדבר על למה אני עצוב, בגלל שאני לא יודע את זה... זה בתת-מודע, אני מנסה לגלות.