שאלה, כמה שאלות

מצב
הנושא נעול.

Flash Button

New member
שאלה, כמה שאלות../images/Emo13.gif

שאלה, כמה שאלות

מקווה שתוכלו לענות לי עליהן.. 1. למה רכבת ישראל לא עונה בדוא"ל פניות? שלחתי מכתב בנוגע להפעלת רכבות בימי שבת, ולא ענו לי.. 2. האם פועלות מוניות שירות [כלומר, לא מונית שמזמינים - אלא מונית שנוסעת ואוספת אנשים, טרנזיט כזאת] בימי שישי בערב\שבת באיזור השרון לתל אביב? וזהו בעיקרון..תודה מראש למי שיענה

fireman

New member
מניסיון

שאלה, כמה שאלות

מקווה שתוכלו לענות לי עליהן.. 1. למה רכבת ישראל לא עונה בדוא"ל פניות? שלחתי מכתב בנוגע להפעלת רכבות בימי שבת, ולא ענו לי.. 2. האם פועלות מוניות שירות [כלומר, לא מונית שמזמינים - אלא מונית שנוסעת ואוספת אנשים, טרנזיט כזאת] בימי שישי בערב\שבת באיזור השרון לתל אביב? וזהו בעיקרון..תודה מראש למי שיענה
מניסיון
רכבת ישראל עונה לכל מייל שנשלח אליה.... מתי שלחת את המייל? זה לוקח קצת זמן....עניין של שבוע לכל היותר. כמוכן ייתכן כי המייל נעלם איפשהו בדרך....קרה, קורה ויקרה עוד המון שנים. לגבי 2. לא יודע.

ronatd

New member
אני ממליץ

שאלה, כמה שאלות

אני ממליץ
אני ממליץ כשאתה שולח מכתב בדוא"ל, לשלוח העתק גם בדואר רגיל, ואולי גם בפקס. מוסדות רבים בישראל מתייחסים יותר ברצינות למכתבים הנשלחים בדואר רגיל (כלומר עם מעטפה ובול) כי זה נושא נופך יותר רשמי. כמובן, כשאתה כותב מכתב רשמי, עשה זאת לפי כל הכללים המקובלים (כתובת מגורים בראש המכתב, "הנידון", וכו')

פניות הציבור של רכבת ישראל

שאלה, כמה שאלות

פניות הציבור של רכבת ישראל
לפי היכרותי עם מאפייני הפעילות של משרד פניות הציבור ברכבת ישראל, עומס הפניות ביחס לכמות העובדים הוא כזה שלוקח בדרך כלל לפחות שבועיים למענה על פניות 'רגילות' (פיצוי איחורים, תלונות עקרוניות וכלליות ושאר דברים שלא מצריכים תגובה מיידית). עד כמה שאני מבין, הם מסתדרים מצויין גם עם דואר אלקטרוני וגם עם פקסים ומכתבים, ואין חשש של ממש של אובדן הפנייה (במידה ושלחת אותה לכתובת הנכונה).

מצב
הנושא נעול.
למעלה