שאלה טעימה

יובל 26

New member
שאלה טעימה

אהלן, אודה לכם מאד באם תיאותו להסביר לי כיצד מכינים גרבלקס?{נראה לי שכך מכנים זאת, בכל אופןזהו סלמון כבוש.אכלתי כזה במלון "יערות הכרמל" ולא הפסקתי להתמוגג מנחת} תודה מראש
 
גרבדלאקס- סלמון כבוש

גרבדלאקס- סלמון כבוש המצרכים: 1 פילה סלמון טרי במשקל 1.5-2 ק"ג, נקי מעצמות 200 גר´ מלח גס 200 גר´ סוכר 1 צרור שמיר 1 כפית גרגרי פלפל שחור אופן ההכנה: › במעבד מזון לעבד מלח, סוכר, שמיר ופלפל עד לקבלת עיסה אחידה › לשטח ניילון נצמד על תבנית שתוכל להכיל את פילה הדג, להניח את מחצית מכמות העיסה, להניח את הדג ולמרוח את יתרת העיסה. › לכסות היטב בניילון נצמד ולהניח בקירור ל- 24 שעות. › לפני ההגשה, לשטוף בקלילות את תערות המלח מעל הדג, לייבש ולפרוס לפרוסות דקיקות.
 
למעלה