גרבדלאקס- סלמון כבוש
גרבדלאקס- סלמון כבוש המצרכים: 1 פילה סלמון טרי במשקל 1.5-2 ק"ג, נקי מעצמות 200 גר´ מלח גס 200 גר´ סוכר 1 צרור שמיר 1 כפית גרגרי פלפל שחור אופן ההכנה: › במעבד מזון לעבד מלח, סוכר, שמיר ופלפל עד לקבלת עיסה אחידה › לשטח ניילון נצמד על תבנית שתוכל להכיל את פילה הדג, להניח את מחצית מכמות העיסה, להניח את הדג ולמרוח את יתרת העיסה. › לכסות היטב בניילון נצמד ולהניח בקירור ל- 24 שעות. › לפני ההגשה, לשטוף בקלילות את תערות המלח מעל הדג, לייבש ולפרוס לפרוסות דקיקות.