שאלה טכנית

שאלה טכנית

אם אני בונה עוגה גבוהה משתי שכבות, איך אני מדביקה בינהן ? איזה קרם למרוח מסביב כדי שהעוגה תהיה חלקה ?
 

t a l talim

New member
כדאי להשתמש בקרם סמיך יחסית,

כמו קרם חמאה למשל (או גנאש סמיך וכד') בכדי "לטייח" טוב יותר את החיבור. בציפוי בצק עבה יחסית, לא יראה החיבור כלל.
 
המלצות בבקשה !

מתכון וכאלה
פעם ראשונה שאני עושה כזה דבר
 

t a l talim

New member
gtali העלתה בזמנו מתכון מצוין לקרם

חמאה, ועם שיפור השוקולד של נטעים- יוצא קרם טעים מאוד. אנסה למצוא לך את המתכון.
 

net the jet

New member
גנאש זה קלי קלות: שמנת מתוקה- לחמם

עד סף רתיחה, להוסיף 200 גר שוקולד ( מריר\חלב\לבן....מה שבא ) לערבב עד שאחיד. לקרר לפחות 12 שעות במקרר, להקציף !
 

brownie65

New member
קרם החמאה שאני מכינה עשוי מכמות

של חמאה וכמות כמעט כפולה של אבקת סוכר - מכניסה למעבד מזון עם טיפה מיץ לימון ווניל ומפעילה את המכשיר ל20-30 שניות עד שהקרם אחיד. גנאש מכינים משמנת מתוקה מומסת עם שוקולד - מריר, חלב או לבן. הכמויות תלויות בסמיכות הדרושה. עבור ציפוי ומילוי כדאי לשים נניח 200 גר' שוקולד על שמנת אחת. ממיסים יחד על האש עד שאחיד ומקררים מספר שעות.
 
../images/Emo36.gifעוד שאלה

זילפתי אותיות על נייר אפיה. נחכה עד מחר (תראו מה השעה
). איך אני מעבירה אותן לעוגה ? איך אני מדביקה אותן על העוגה ?
כרגיל
 
למעלה