שאלה חשובה

papya27

New member
שאלה חשובה

איך יודעים עם על האוטו הנקנה אין משכונות/ שיעבודים וכדומה? איפה מבררים את זה? תודה

aok

New member
נדמה לי שאם יש בעיות

בדואר לא יתנו לבצע העברת בעלות על הרכב

papya27

New member
ושאלה נוספת...

כמה מפתחות מקובל למסור לקונה? כמה עולה לשכפל מפתח עם אזעקה? ושוב תודה תודה

aok

New member
אזעקה זה כבר סיפור מהתחת

מפתח אפשר לספוג בד"כ. הכי טוב תתקשר תשאל את בעל המקצוע הקרוב.

be_roo

New member
הוא לא. מי שלחוץ יכול להחתים את בעל

הרכב כי מסר את כל המפתחות שברשותו.

wil

New member
אם במפתח יש צ'יפ אפשר לדעת

או יותר נכון - אפשר בד"כ לבצע תהליך שמסיר את ההרשאה להתנעה מעל המפתחות חוץ מאלו שהשתתפו בתהליך. ככה זה בפורד פוקוס למיטב ידיעתי, ודרושים 2 מפתחות פעילים כדי לבצע את הפעולה הזו.

AVNER XR

New member
אגף המשכונות בת"א ליד סוכנות מרצדס

ביד אליהו ,לפני שאתה עולה תקנה בולי הכנסה בדינמומטר ממול.

TSpot

New member
האם ניתן לבצע דרך האינטרנט?

ככל שידוע לי - צריך להגיע פיסית או להשתמש בשירותי אחת מהחברות שעושות את זה עבורך תמורת עמלה של כמה עשרות שקלים. קפיצה קטנה לאתר הרשם מעלה שהם מפעילים שירות נסיוני באמצעות פקס.

wil

New member
אכן פועל מנסיון אישי

משלמים את האגרה (27 ש"ח נדמה לי) באינטרנט, מדפיסים את הקבלה עם הקוד המיוחד, שולחים אותה בפקס, ומקבלים תשובה בפקס ובטלפון. כל הכבוד לרשם המשכונות - שירות יעיל+ ממשרד ממשלתי זה עדיין לא דבר מובן מאליו.

העלות היא 92 ש"ח

התקשרתי בבוקר למספר הטלפון המצורף. נתתי את סוג הרכב ומספרו ותוך שעתיים הודיעו לי טלפונית על מצב השיעבוד, וכמו כן גיבו את זה במייל ובמשלוח הטופס בדואר. יעיל מאד ומהיר. המחיר 92 ש"ח מתוך האתר שלהם: לבירורים ופרטים נוספים 6870035-03 . הוצאת הנסחים החתומים ודוחות רשם המשכונות תוך כשעתיים מותנת בשעות וימי פעילות של משרדי הממשלה ניתן לצפות בנסחים שהוזמנו במשך-60 דקות מרגע ההזמנת ללא חיוב נוסף דרך "דוח הפעילות" שממוקם בצידו הימיני העליון של המסך שעות פעילות התמיכה הטלפונית הם בין 8:00 ל-18:00 בימים א עד ה בטלפון 6388222 -03

wil

New member
../images/Emo31.gifזהירות - סרסור!

"טאבו ישיר" הם בסך הכל סרסורים שמתווכים בינך לבין הרשות הממשלתית. דמי התיווך די נאים מסתבר - 65 שקל שהם יותר מכפול מהאגרה של רשם המשכונות. אני אישית מעדיף לשלם ישירות לזונה (מדינת ישראל) את ה-27 שקל, וכך עשיתי.

תודה רבה, למדתי משהו

במכונית הבאה שאבחן אחסוך בזכותך 65 ש"ח. תודה רבה

למעלה