שאלה חשובה

kabcr

New member
שאלה חשובה

אני וחברה שלי בני 18 עשינו סקס לפני חודש בערך ובשביל שנינו זאת היתה הפעם הראשונה. מאז עשינו את זה 4-5 פעמים יש לי שתי שאלות: 1. לא ירד לה דם בפעם הראשונה ועד עכשיו, זה אומר משהו? 2. היא לא מגיעה לאורגזמה מהחדירה...למהה?!?!?!?!?! כמה פרטים חשובים...היא דיי ביישנית אז אנחנו עושים את זה בחושך, ואנחנו לא מאוננים אחד לשני ובטח שעוד לא מין אוראלי, בקיצור רק התנוחה המסיונרית.

אתה מספר על כך שזו הפעם הראשונה

של שניכם לכל החוויה המינית שאתם עוברים יחד. גם מהנתונים בסוף אפשר להבין שיש (כמובן) ביישנות ומבוכה של תחילת הדרך. לשאלותיך, לא לכל אחת יורד דם בפעמים הראשונות. זה טבעי ונורמלי. יתכן שאין לה קרום בתולין (שקריעתו היא מקור הדימום), יתכן גם שהוא גמיש ועדין לא נקרע ויתכן שהוא נקרע אך לא היה דימום. הסר דאגה מליבך בעניין הזה. כשאתה אומר "לא מגיעה לאורגזמה מחדירה" (ומופתע מאוד מכך), האם אתה יודע שהיא מגיעה לאורגזמה בצורה אחרת, או שעוד לא חוותה אורגזמה בכלל? רוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה מחדירה (ובטח לא בפעמים הראשונות) מכיוון שהנרתיק מעוצבב רק בשליש החיצוני שלו ולא בכולו. ולכן, הוא בניגוד לאיבר המין הזכרי, לא מאוד מגורה מינית בזמן של חדירה. האיזור שבו רוב הנשים חוות אורגזמה הוא הדגדגן ושם שווה להשקיע.

למעלה