שאלה חשובה

tal78

New member
שאלה חשובה

שלום, החלטתי מהסיבות שלי (לא בשביל דיאטה) לא לאכול במשך 10 ימים. אני מבקשת קצת מידע: האם יכולות להיות לזה השפעות על הבריאות, איך אני צריכה להתנהג במהלך הצום ומה הסימנים לפיהם הגזמתי ואני צריכה להפסיק. אם אתם יודעים בבקשה תענו. תודה

אין בעיה../images/Emo70.gif

למיטב ידיעתי אם את במשקל נורמלי (ולא יותר מדי רזה) אין בעיה שלא תאכלי 10 ימים בהצלחה

כן יכולים להיות כמה סיבוכים

1)במהלך הצום את צריכה לשתות הרבה מים מינרליים או תה בלי סוכר או מיצים סחוטים(שאת הכנת באותו רגע ולא לפני כמה ימים) גם לא לקנות מיצים כי מוסיפים לשם סוכר כי אחרי צום כזה את לא רק לא תורידי אלא עוד יכולה להוסיף קילוגרמים - זה בדוק 2) צריך להיתייץ עם רופה מוסמך לפי הצום כי יכול להיות שלאורגניזם שלך זה לא מתאים. 3) לצאת מהצום צריך לאט לאט כדי לא לגרום נזק גדול יותר אחרי הצום. 4) אחרי הצום הקפידי לא לאכול במשך שבוע בשרים למינהם (גם אם זה עוף או דג) הכניסי הרבה נוזלים אחרי הצום שזה יהיה 80% מהתצרוכת היומית. 5) אז אם אין לך בעיות עם כל זה אז בהצלחה!!

צום אינו בריא.

הדבר גורם לפירוק שרירים, וגורם לגוף לשרוף פחות קלוריות כלומר לאחר הפסקת הצום נחזור למשקל יותר גבוהה מהרגיל. בקשר למיצים סחוטים, הם מכילים כמויות גדולות של פחמימה פשוטה, פרוקטוז (סוכר בנוי מפרוקטוז וגלוקוז) ללא יתרון הסיבים שישנם בפירות, תזונה כזאת משנה את הרכב חידקי המעי. ומחלישה אותו מה שעלול לגרום לעצירות לאחר הפסקת הצום. סימן טוב להפסקת הצום הוא סחרחורת, או אפילו התעלפויות.

למעלה