שאלה חשובה!!!!

Elicoz19

New member
שאלה חשובה!!!!

מתי מתחיל החוק של החצי שנה מלווה?????? תודה

mc bige

New member
רשמו היום בעיתון שמחר החוק נכנס

99 אחוז מחר הוא עובר קריאה שלישית ואז מפרסמים את החוק לתקשורת בשעה 12 וחצי יש את ההצבעה עליו בכנסת תראה את השידורים בערותץ הכנסת

mc bige

New member
בעזרת השם מי שיעבור היום

יהיה לו לחודשיים מי שיעבור מחר זה יהיה כבר חצי שנה

../images/Emo12.gif אוףףףףףףףףףףףףף~

ב"ה בבקשה תקוו שהבוחן שלי יהיה נחמד ! (היה לי היום טסט ראו הודעה )

driver2b

New member
מספיק עם הבדיחה הזו.

אני מבקש להפסיק אם הבדיחה הזו. מי ששואל שואל ברצינות. נכון שמי ששאל יכול היה לעשות חיפוש ולמצוא ששאלות את אותה שאלה אתמול ושלשום. אבל הוא לא עשה את זה. נותרו שתי ברירות: או לענות תשובה נכונה, או להתעלם. בכל מקרה אני לא מוכן לקבל הטעיות מכוונות. להבא הודעות כאלו ימחקו.

Krishi

New member
אמממ

שואל השאלה כבר עבר טסט ושאל את השאלה בגדר הלצה והומור בלבד... מכיוון שאנחנו יודעים שהוא לא באמת היה רציני... על שאלתו ענו גם בהומור..

Elicoz19

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

שיט חשבתי אני אצליח לעבוד עליך..
.

OMRI666

New member
אם אתה רוצה למנוע את העניין הזה...

תדאג להעביר יותר טוב את המסר, שאף אחד לא יודע מתי ואם בכלל יצא החוק מאשר ההודעה "נכון להיום, מלווה לחודשיים בלבד". חוץ מזה, אני מסכים שבאופן כללי, עדיף לא להתעלם מההודעות האלה (מה שאני עושה בד"כ) ולתת להן לרדת בשקט למטה, במקום להגיב, שזה יוצא מחר (מה שכבר לא מצחיק ונטחן לגמרי מכל הכיוונים).

bonbonori

New member
כנס

דבר ראשון אין לאף אחד מושגגגגגגגגג... דבר שני תעשה חיפוש פעם הבאה שאלו את זה פול פעמים!!!

mc bige

New member
מה פתאום תקרא את ההודעה שלי

היום דיברו על זה כל היום היה על זה כתבה בחדשות אפילו

bonbonori

New member
וואי אתה צודק!

הרגע חבר אמר לי שהוא ראה את מה שאתה אומר בחדשות של 12! אבל לי זה לא משנה כבר יש לי תרישיון רק חבל על האיש שכתב תהודעה

N1ce guy

New member
איזה קרועים אתם

כאילו זה מה שיש עכשיו לממשלה זמן להתעסק איתו.. ובכלל פיטרו את שר התחבורה, ואין שר תחבורה מכהן.. החוק עדיין לא עבר, ואפילו אם הוא עובר, הוא לא יכול להכנס תוך יום, אלא תוך איזה חצי שנה או כמה חודשים לפחות...

למעלה