אד-פאק לא בדיוק תרגיל אבל מכשיר בידי לעבודה על מה שביקשת: יש כזה דבר בערוץ הקניות (21) שנקרא אד-פאק: גלגל עם קפיץ שאתה לוקח את הגוף קדימה והוא מחזיר לך אותו לאחור. זה עובד על בטן (כל הישר בטני), גב תחתון (לא יודע איך קוראים לזה, הכוונה לחלק התחתון של הגב), ידיים אחוריות (גם לזה לא יודע איך קוראים, הכוונה לחלק האחורי של הידיים). אני קניתי אותו בקניון מלחה בחנות של מגה (רשת מוצרי מזון - סופר), יותר נכון קניתי חיקוי שלו (השם שונה ויש בו מונה שמראה לי כמה זמן אני עובד, כמה חזרות עשיתי, כמה קלוריות ספרתי, ועוד משהו שאין לי מושג מה הכוונה בו), המכשיר עולה בערוץ 200 ש"ח (אם אני לא טועה) ובמגה קניתי ב-50 ש"ח בערך.. מומלץ לפני העבודה עם המכשיר לעשות קצת כפיפות בטן ולאחר מכן לעבוד עם המכשיר במשך 3 דקות (המלצה של הערוץ זה בלי הכפיפות, אבל המלצה שלי עם הכפיפות משום שהמכשיר פחות אפקטיבי בלעדיהן), או לעבוד במשך 6 דקות בלי הכפיפות. בהתחלה תרגיש שהמכשיר עובד על הכל חוץ מעל הישר בטני (הקוביות) אך לאחר כמה שימושים במכשיר (3-4) כבר תרגיל את הבטן.. אם שכחתי משהו או טעיתי במשהו - סליחה, אך אין לי כח לבדוק שגיאות בהודעה, בכל-מקרה אשמח לתיקונים..