שאלה חשובה

שאלה חשובה

הייתי רוצה לדעת מה שינוי והאיחוד הלאומי (או המפלגות שבתוך המפלגה) עשו בכנסת האחרונה- (חוקים שהציעו וכל זה...) מחכה לתשובה בשביל לדעת (אני באמת רוצה לדעת ולא בשביל להגיד שהן לא עשו כלום, להיפך אני רוצה לדעת מה הן עשו)

ronen1981

New member
סבבה.

כנס לאתר מפלגץת שינוי ותקרא את הצעות החוק שלנו. שינוי הצליחה להעביר 33 חוקים. ועוד 45 הצעות חוק שלה בשלבי חקיקה ובתקווה בכנסת הבאה אם די כוח נעביר אותם. מלבד זאת בכנסת הבאה לפי יחס הכוחות הצפוי נצליח להעביר חלק מ20 הצעות החוק שלנו בנושא דת ומדינה.

Moledet972

New member
תשובה

היו הרבה חוקים. כדי למצוא את רשימת החוקים הארוכה. שינוי מתהדרת בעשרות חוקים שהיא הגישה, אך למעשה כל חוק מוגש פעמים רבות ע"י קבוצת חברי כנסת, כך שלמשל רק בני אלון הגיש כ-20-30 חוקים. את כל החוקים ניתן למצוא באתר הכנסת.

Peace2002

New member
מולדת - הראשונה בחקיקה חברתית

מולדת עשתה המון בכנסת האחרונה. היא העבירה חוקים חברתיים רבים וחשובים, שהחשובים שבהם הם חוק הדיקור הסיני, חוק מיחזור אריזות וחוק התקנת מעליות שבת. בלי מולדת בכנסת, לא היינו מצליחים להתקיים כמדינה.

ואתה כל כך שנון ומצחיק...

אני בקושי כותב מרוב צחוק. אולי תשנה את החתימה שלך ל"אוהב כל אדם (רק אם הוא פלסטיני, שמאלני או אירופאי)"?

אולי תגיב לתוכן ההודעה וזהו?

ויש לציין שאתה לעומתו מאוווווד שנון. גי מי א ברייק! מולדת מפלגה חברתית? לעזזל תסתכלו על המצע הכלכלי שלהם!!

Peace2002

New member
בגלל שאני מתנגד למפלגות הימין

זה אומר שאני שונא ימנים? טוב. לא ידעתי.

uriel824

New member
צריך לשים לב....

כל חוק וחוק מהו..... ומה הם באמת עשו כל הכונה בכנסת....כי חוץ מלצעוק על החרדים שום דבר ממשי...בניגוד למפלגות אחרות שגם הם ישבו באופוזיציה ובאמת העבירו חוקים חברתיים שמשפיעים על הציבור... כך שמישכבר הגיע ל 18 שיחשוב פעמיים לפני שיסים שינוי בכלפי מה הוא רוצה אנשים בכנסת שיפעלו...או לפחות יעסו מאמץ לפעול..או שלא יעסו הרבו ורק יצעקו חרדים חרדים....

Moledet972

New member
דווקא צריך לציין את ח"כ פורז ואת

פעילותו המבורכת ויוצאת הדופן בתחום הכלכלי.(ולא רק החוק נגד חברת החשמל).

למעלה