שאלה חשובה

Me3211

New member
שאלה חשובה

אם אני נמצא במצב המתנה בעברית במסלול צמרת .. אני יקבל זימון למרק"ם ? ויש סיכוי שאתקבל למסלול ?

ridnik

New member
השאלה למה אתה ב 'המתנה'

השנה המרקם מאוחר ככה שיתקבלו תוצאות הבגרות והפסיכומטרי עד אליו.
אם אתה בהמתנה כי אתה עומד לשפר בגרות/פסיכומטרי או שלא עשית אחד מהם - יכול להיות שתעבור את הרף ותקבל זימון.

אם אתה בהמתנה כי יש לך ציונים גבוליים, אתה לא תשפר אותם והם לא יספיקו - יכול להיות שלא תקבל זימון.

Me3211

New member
בקשה להסבר

אני יודע שיש טווח לקבלה ולדחייה .. וכל מי שעומד בין טווח זה יקבל זימון.. ואני נמצא מעל סף הדחייה אך מתחת לסף הקבלה.. יש סיכוי שלא אקבל זימון ?
אני יודע שבדרך כלל מזמנים גם אלה שבמצב המתנה דווקא לאלה שמועמדים לצמרת למישהו יש מידע מדויק ?

ridnik

New member
אני אסביר לך

בשנה שעברה מבחני המרקם היו לפני שהגיעו התוצאות של פסיכומטרי יולי ובגרויות הקיץ, לכן לא הייתה ברירה וזימנו את כל מי שקיבל פסיכומטרי מעל 650 למרקם, ומי שלא עבר את סף הקבלה בסופו של דבר הודח אוטומטית גם אם קיבל במרקם 250.

השנה המרקם מתבצע מאוחר יותר (אם אני לא טועה יום השאלונים ב12.9 והסימולציות גם כן משהו קרוב) כשיהיו כבר ציונים לכן רק כאלה שיעברו את סף הקבלה שייקבע (הוא עוד לא נקבע אגב - רק כשיגיעו התוצאות ונדע מי הם 120 מועמדי צמרת הטובים ביותר, הרף ייקבע) יקבלו זימון למרקם.

Me3211

New member
זימון

אבל הזימון בדרך כלל ישלח לקראת אוגוסט זה וזה לפני שציוני הבגרות יפורסמו .. אז בכל זאת כולם יקבלו זימון ?

ridnik

New member
לפי המחשבה של שנה שעברה-

כל מי שהיה לו פסיכומטרי מעל 650 קיבל זימון, אבל אני מזכיר לך שזה לא מועיל לך בכלום - אם תהיה בין ה120 הטובים ביותר מבחינת הסכם מועמדותך תישקל, אחרת - בכלל לא יסתכלו על התוצאות שלך במרקם, לכן כדאי להתרכז בשיפור הציונים.

למעלה