שאלה חשובה מאוד!!!!!

מצב
הנושא נעול.

kobip10

New member
שאלה חשובה מאוד!!!!!

שאלה חשובה מאוד!!!!!
אם אני עובד בשבת בבוקר ובשעה שש מקום העבודה לא משלם על שעות שבת וחזרתי למשמרת לילה אחרי 10 שעות עבודה האם אני אמור לקבל שעות נוספות על הלילה כי מקום העבודה {מערכת הבטחון} הופך את שעות הבוקר {150%} לשעות נוספות של הלילה תודה לעונים נ.ב אם אני מביא אישור אקבל את הכסף רטרואקטיבי {לא דרך ח' כוח אדם}

תשובה

שאלה חשובה מאוד!!!!!
אם אני עובד בשבת בבוקר ובשעה שש מקום העבודה לא משלם על שעות שבת וחזרתי למשמרת לילה אחרי 10 שעות עבודה האם אני אמור לקבל שעות נוספות על הלילה כי מקום העבודה {מערכת הבטחון} הופך את שעות הבוקר {150%} לשעות נוספות של הלילה תודה לעונים נ.ב אם אני מביא אישור אקבל את הכסף רטרואקטיבי {לא דרך ח' כוח אדם}
תשובה
אם מדובר במערכת הביטחון, צריך לבדוק את ההסכמים הקיבוציים שחלים על מקום העבודה. בהתאם לתנאים שרשומים שם תהיה זכאי לתשלום עבור שעות עבודה בשבת או בלילה. למיטב ידיעתי, התנאים שבהסכמים טובים מאלה שבחוק (עבור שעות משמרת לילה אין תשלום מיוחד, אלא אם כן עבדת מעל 7 שעות, שאז השעה השמינית ואילך משכה בגמול שעות נוספות, בתחילה 25% עבור שעתיים ראשונות ומהשעה השלישית ואילך - 50% תוספת על השכר השעתי הרגיל. עבור שעות עבודה בשבת - 50% תוספת על שכר העבודה השעתי הרגיל.)

מצב
הנושא נעול.
למעלה