שאלה חשובה מאוד

מצב
הנושא נעול.

moshebar23

New member
שאלה חשובה מאוד

שאלה חשובה מאוד
אני מחזיק אורמת. נגיד ומחר בבוקר אני מעוניין למכור בשלב הטרום פתיחה. מהו ההבדל המהותי בין פקודת ATO (שבה אני לא מספק שער, נכון?) לבין פקודת LMT (שבה אני כן מספק שער)? במה עדיף לי לבחור?

פקודות בטרום

שאלה חשובה מאוד
אני מחזיק אורמת. נגיד ומחר בבוקר אני מעוניין למכור בשלב הטרום פתיחה. מהו ההבדל המהותי בין פקודת ATO (שבה אני לא מספק שער, נכון?) לבין פקודת LMT (שבה אני כן מספק שער)? במה עדיף לי לבחור?
פקודות בטרום
פקודת LMT אם אתה רוצה לתת לימיט, שאם הוא לא נתפס במסחר הפתיחה, הוא עובר למסחר הרציף. פקודת LMO - אם אתה רוצה לימיט רק למסחר הפתיחה, שאם לא התבצע, מתבטל. רק בזמן מסחר סגירה - פקודת ATC - ביצוע בשער סגירה, בלי לימיט.

moshebar23

New member
תודה רבה אחי

פקודות בטרום
פקודת LMT אם אתה רוצה לתת לימיט, שאם הוא לא נתפס במסחר הפתיחה, הוא עובר למסחר הרציף. פקודת LMO - אם אתה רוצה לימיט רק למסחר הפתיחה, שאם לא התבצע, מתבטל. רק בזמן מסחר סגירה - פקודת ATC - ביצוע בשער סגירה, בלי לימיט.
תודה רבה אחי

klapim

New member
תשמע אחי

פקודות בטרום
תשמע אחי
אי אפשר למכור שום מנייה בטרום פתיחה בגלל זה נקרא טרום דהיינו לפני הפתיחה. ולמה לך להסתבך עם מונחים,אם אתה רוצה למכור,פשוט חכה לפתיחה ותן הוראה מכירה. בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה