שאלה חשובה ...הפרשות כסימן מקדים ..

שאלה חשובה ...הפרשות כסימן מקדים ..

היי מחזור אחרון ב 2/9 , זיהיתי ביוץ בימים שלישי - חמישי ה 12-19/09 , ביום חמישי ועד היום היו מעט מעט רק בניגוב ( סליחה מראש על התאור ...) הפרשות חומות / ורוד עתיק . העייפות חוגגת וגם טיפונת חוסר סבלנות , הציצים כואבים בגלים יום כן יום לא תלוי ( יום שישי לדוגמא נחתי בצהריים והדבר הראשון שהרגשתי שהתעוררתי זה שכואב בציצי ...) אז ... ההפרשות זה אומר שאוטוטו מגיע מחזור ולהתחיל להספיד חודש נוסף או שאולי אולי אולי ... הלוואי ... אגב , שבוע שעבר היו לי במשך יומים לסרוגין דקירות בבטן התחתונה . עזרה ... מומחיות

שכחתי לציין דבר חשוב

סביב הביוץ מחמישה ימים לפני ועד שלושה אחרי עשינו יום כן יום לא ...

יערה75

New member
יודעת להגיד רק איך אצלי

אצלי לפני המחזור יש כמה ימים של הכתמות- אני תמיד מקווה שהן סימן להריון אבל בנתיים הן לא היו. מצד שני אני יודעת שיש בנות שאצלן יש דימומים קלים בתחילת ההריון- בקיצור- רק סבלנות עד ליום האיחר או הבדיקה, אין ברירה... בהצלחה (אני יודעת שזה מטריף את הדעת)

גם אצלי זה היה עכשיו ככה

ממש קיויתי שזה דימום של השתרשות אבל בסוף זה היה התחלה של מחזור בכל מקרה שיהיה בהצלחה

אורקוש

New member
נצ"לש סימנים

בחילות אבל לא קשות הגעלה מריחות מסויימים (לדוגמא ריח של בננות שהן הפרי האהוב עליי הגעיל אותי שנאלצתי להעיף אותם מהאזור שלי) כאבי בטן דומים לשל מחזור שהיו אתמול אבל הבוקר הם הרבה יותר חלשים. ומשהו מוזר היה לי היום עשיתי בדיקה ביתית וגילתי שוב פס חלשלוש , הלכתי למיון נשים בגלל בעיה אחרת והראתי לאחות את הבדיקה היא אמרה חיובי חלש אבל שנכנסתי לרופא הוא טען שזה שלילי מה שכן הוא היה בסדר ובדק ואמר שהוא לא רואה כלום אבל הוא נתן לי לבדיקת דם לעשות מחזור אחרון 17/8/06 וביוץ שכנראה היה לפני כשבועיים פלוס מינוס דעתכן ? ותודה על ההקשבה ותודה לשרון ביולי על ההתעלקות על ההודעה

Sailorgirl

New member
Y אורקוש איזה תעתועים!

למה הרופא אמר שפס חלש הוא שלילי?! אני גם עם תעתועים כרגע כי יש לי הכתמות היה דימומון חלש הבוקר ולפני שעה התחילו קצת כאבים למהלמהלמה??? זה מוציא אותי מדעתי! מקווה שהבטא שלך תצא חיובית- זה מה יש לי לאחל לך מכל הלב!

לSailorgirl גם ההריון שלי התחיל עם

דימומים קלים והיו לי גם כאבים, ממש כמו דקירות בבטן התחתונה. אני זוכרת שממש נלחצתי אבל מסתבר שאלו תופעות שכיחות בהריון. להישאר חיוביים! בהצלחה!

Sailorgirl

New member
תודה פשושית, אני על סף בכי עכשיו

כלכך קשה להשאר חיוביים עם הכאבים האלה שכמו צוחקים עלי על שהעזתי לקוות שזה זה. הלוואי ויהיה אצלי כמו שהיה לך!

היו לי ממש כאבים! אני זוכרת שהייתי

הולכת ופתאום נעצרת לכמה שניות עד שהכאב היה נעלם. אני בטוחה שהכאבים שלך הם כמו שהיו לי! וזה מאוד נורמלי. בהצלחה:)

אורקוש

New member
האם את מדברת על כאבים

דומים לשל ביוץ בצד או פשוט כאבים דומים למחזור?

כשנכנסתי להריון לא ידעתי זאת

ידעתי שאני צריכה לקבל וגם שמאחר לי המחזור אבל לא העלתי בדעתי שאני בהריון. הרגשתי ממש כמו לפני מחזור אבל באיזשהו שלב התחילו לי כאבים בצדדים של הבטן התחתונה שהרגישו כמו דקירות, משהו שממש לא היה אופייני ושלא חוויתי לפני כן.

עדי011

New member
sailorgirl איך את היום?

אני מקווה שיותר טוב ושהכל בסדר. לא לשכוח לחייך!!!!

אורקוש

New member
אצלי

תמיד יש יומיים לםני מעט טיפות המסמלות את בואה . כמו שאמרה יערה רק לחכות ולהמתין למרות שאני מבינה אותך מאד

לא טיפות בכלל ,,, סתם כתמים בניגוב

וגם ממש טיפונת ... אין אפילו זכר לצבע אדום ... יותר חום / ורוד עתיק מאד

לירי0912

New member
../images/Emo207.gif סימנים גם אני../images/Emo206.gif

היום יא"ב 8 הפרשות חלבוניות ומעט מעט דם בהפרשה .. האם יכול להיות השתרשות?בבקשההההה

חידון- כמה אני אתאפק?

מחזור אחרון ב-27.8, מאז הפסקתי גלולות. לפי מה שסכור לי גם בלי גלולות היו לי מחזורים סדירים יחסית ז"א שאני באיחור של יומיים כבר לפני 5 ימים דקירות מטורפות בצידי הבטן והשאלה- עד מתי אני אתאפק מלקנות בדיקת הריון? כי היום כבר הייתי בסופרפארם ופשוט לא הצלחתי להושיט יד למדף...

מה שבטוח שגם אני בולי של בולי

חחח...זה הכינוי של שנינו בבית
מאחלת לך שתמיד יהיו לך התרגשויות כאלה... והמון פסים!

למעלה