שאלה-הרי בית 4 מסמל גם את האב.

1ראשונית

New member
שאלה-הרי בית 4 מסמל גם את האב.

ובמפות של שתי אחיות נמצא נפטון בבית 4.אצל אחת נפטון בצמידות לירח,ואצל השניה נפטון בצמידות לונוס. יש לציין שהאבא היה דמות מאד מפורסמת לפני שהם נולדו,ולאחר שהתחתן נהפך לאזרח מן השורה. מה אומר נפטון בכזה מיקום ?? אודה לתשובה..

shlomitss

New member
במבודד, בלי קשר למפה כולה,

תיתכן אידיאליזציה של האב והזדהות עמו
.

נפטון ב-4

אימא שלי והאחיות שלה בעלות נפטון בבית ה-4 אופוזיציה ל-MC. אבא שלהן היה בסדר יחסית, אבל האימא הייתה מטורפת לגמרי ובעלת נטיות אובדניות. מוזר....

nomi12

New member
נסיך, זה שוב להגיד שכל מי שיש לו

מרס שמש בצמידות עבר התעללות מינית.

nomi12

New member
בעצם, לפי עניין הניתוק מהמציאות

אז לכל אחד יש איזה שטח שהוא מנותק מהמציאות, כי לכל אחד יש נפטון באיזה מקום ולכל אחד יש דגים על המפה, אז זה לא נראה לי, לדעתי צריך הרבה יותר מזה. נפטון מראה גם על אומנות, שחקן למשל, להרבה שחקני קולנוע יש נפטון בבית 10, אז אמא שלהם היתה אובדנית? (במקרה שבית 10 מראה על האמא).

לא הבנת את מה שאמרתי

לא אמרתי שהמיקום הזה גורם לאימא אובדנית! למה את שמה מילים בפה שלי? רק אמרתי שזה מוזר שלשלושה מתוך ארבעת האחיות יש את נפטון ב-4 שבד"כ אמור להיות הבית של האבא, ודווקא אצלהם האימא היא ה"נפטונית". ולא אני לא אומר שלהיות "נפטוני" זה בהכרח להיות אובדני אבל להיות אובדני זה בד"כ להיות "נפטוני" לא?

nomi12

New member
../images/Emo24.gifלא התכוונתי לפגוע.

לפעמים זה סתם הסגנון שלי.

nomi12

New member
זה גם לא חייב להיות בית האב

יש כאלה שטוענים שזה בית האב דווקא. לגבי בית 10 אמא - הטענה היא שבגלל שלאם יש הרבה בעיצוב של האדם, לכן הישגיו גם הם חלק מאישיותה של האם.

זה בסיידר ../images/Emo140.gif

לא נפגעתי או משו לא יודע הקישורים האלה של הבתים לפעמים מוזרים משהו דרך אגב הירח של האימא (סבתא שלי) בצמידות עם נפטון אני מאמין שהם גם בצמידות עם ה-MC - אבל זה תיקון אני יודע מהסיפורים של הייתה לסבתא אימא פסיכופאטית (ממש במובן הקליני!), ושסבתא הייתה הילדה האהובה עליה בגלל שהיא הייתה מאוד חכמה, ולכן אימא שלה תלתה בה הרבה תקוות וכל הזמן הייתה דוחפת אותה להצליח. אבל מה, סבתא שנאה אותה ועשתה לה דווקא, עזבה את הבי"ס וברחה עם סבא (שהיה פספוס בזמנו). נתנאל

nomi12

New member
ירח בצמידות לנפטון נמצא אצל

הרבה מאוד אמנים. למשל עשו מחקר באנגליה ומצאו במוזיאון הלאומי 11 ציירים שתמונותיהם תלויות עם נפטון ירח. למשל שבתאי טוב עם מרקורי טוב יכול לקזז השפעות של לא טובות של נפטון, לכן צריך לבחון את כל המפה. למשל שמש נפטון, יכולה להיות מאוזנת ע"י שבתאי טוב או מרקורי טוב. זה נכון שיש כל מיני אספקטים וכוכבים משפחתיים. לפחות אצלי. לי למשל יש חברה שלבת שלה יש ירח באריה והיא בת מזל אריה ולה יש ירח בגדי ואמא שלה בת מזל גדי, נחמד לא?

בהחלט ../images/Emo13.gif

השמש שלה בעקרב באופוזיציה לאוראנוס, ובתיקון - ב-12 הבעייתי המרקורי שלה קשת, ובתיקון - על האופק (כמה שהיא קשקשנית, סימן ההיכר שלה זה שהיא לא יודעת לשמור סוד! יאללה הכל יוצא חחח) הירח+נפטון שלה כמו כן באופוזיציה ליופיטר... הגזמות פראיות בתגובות הרגשיות?

תיקון:

תיקון זה כשהשעה לא ידועה בדיוק, אז בד"כ מנסים להגיע לשעה לפי אירועים בחיים של הבן אדם (עוקבים אחרי הקידומים והטרנזיטים בתאריכים חשובים)

../images/Emo2.gifתשובה אינטואיטבית

במקום הנסיך לדעתי יש לך צמידות מארס עם משהוא פלוטו או מרקורי או קונסטילציה דומה. מרגישים למרחקים את האנרגיות שלך מין בור פנימי חסך כלשהוא אולי רגשי אולי לא ממש מודע מה דעתך נומלה שתפי אותנו אם רוצה

nomi12

New member
רציתי לספר לך מטרידן כפייתי

שאני לא מתביישת במפה שלי ובעצמי, ויש לי כל מיני אספקטים עם שבתאי למשל, אבל דווקא יש לי פלוטו שבתאי ב-60 מעלות ותתפלא לשמוע שיש לי מרקורי ירח - 60 מעלות ותתפלא יותר שיש לי אפילו מרקורי וונוס ב-60 מעלות. ולגבי החסכים שלי, שוב מעניין מה אספקט שמתאר מטרידן כפייתי, קנאי כפייתי ועוד. רציתי להגיד לך שיש לנו אחלה פורום ורק אתה, ורק אתה קצת מקלקל לנו אותו.

אכן, מטרידן כפייתי

מטרידן כפייתי ששוב ושוב חוזר ומטריד כאן אנשים, נמחק עשרות פעמים, ומתעקש שהקוסמוס שלח אותו. נראה שזקוק לעזרה מקצועית, רק שזה פשוט לא הפורום המתאים.

למעלה