שאלה:היום הבן שלי שאל אותי אם

naci1

New member
שאלה:היום הבן שלי שאל אותי אם

הוא "דפוק". הייתי בשוק כמובן שמיד אמרתי לו שילדים דפוקים לא מקבלים 80 ו90 במבחנים מבלי ללמוד הבהרתי לו ש נגיד שלאמא כואב הראש מה אני עושה אותו דבר לגבי הקשב והריכוז ופירגנתי וחזרתי שהוא חכם ונבון ושאני אוהבת הכי בעולם. יש למשהו עוד משפט להוסיף?

05 מיכל

New member
בן כמה הוא? יש לו חוש הומור?

אם הוא ילד עם חוש הומור, ומספיק גדול כדי להבין, הייתי אומרת לו שלכל אחד יש את אזורי-הדפיקות האישיים שלו, אף אחד לא מושלם, ובכל זאת כולנו נהדרים. פשוט יש לנו אתגרים בחיים. דרך אגב, ממש לא הייתי מקשרת את זה לציונים, אלא אם כן בהומור. הרי הוא נהדר בלי קשר לציונים, לא?

zivadina

New member
איך להסביר לילד על ADHD?

לדעתי, צריך להסביר לילד שהוא חכם ונבון, אבל יש לו בעייה להתרכז. זאת בעייה בעבודת המוח והוא נולד אתה, ולומדים לעקוף אותה על ידי כל מיני שיטות לימוד ועל ידי טיפול תרופתי. יש ילדים שמתקשים להבין, יש ילדים שמתקשים בקריאה, יש ילדים שמתקשים בכתיבה, יש ילדים שמתקשים לזכור, והילד שלך מתקשה להתרכז. לכל ילד יש בעייה, וכיום המדע מצא דרכים לטפל בכל בעייה, אבל לא לבטל אותה. האם ההסבר הזה נראה לך? מצרפת קישור מתאים:

avit40

New member
לא להבהל

פשוט לא ל הבהל ילדים מהסוג הזה לא יודעים מה זה לדוגמא הילד שלי אמר לי יום אחד שהוא רוצה לקפוץ מקומה 4 הייתי מבהל רצתי לפסיכיאטר שלו והיא הסבירה לי שזה נובע מחוסר גבולות

למעלה