שאלה הגיונית

מצב
הנושא נעול.

elians

New member
שאלה הגיונית

שאלה הגיונית
לא מזמן מישהו הביא תמונה לפורום של קטר מוביל גורר מערך IC3, ונערך דיון על זה. אז ככה שזה הגיוני, ואולי גם מבחינה טכנית. היום שחקתי בסימולטור הרכבות של MICROSOFT ושמתי לב לרכבת חשמלית שגוררת מערך הדומה מאוד מIC3 גם מבחינה פנימית האם זה הגיוני? הרי IC3 הינה רכבת דיזל ולא חשמלית. מצורפת תמונה.

fireman

New member
הIC3 נקרא כך בגרסאת הדיזל

שאלה הגיונית
לא מזמן מישהו הביא תמונה לפורום של קטר מוביל גורר מערך IC3, ונערך דיון על זה. אז ככה שזה הגיוני, ואולי גם מבחינה טכנית. היום שחקתי בסימולטור הרכבות של MICROSOFT ושמתי לב לרכבת חשמלית שגוררת מערך הדומה מאוד מIC3 גם מבחינה פנימית האם זה הגיוני? הרי IC3 הינה רכבת דיזל ולא חשמלית. מצורפת תמונה.
הIC3 נקרא כך בגרסאת הדיזל
כמוכן קיימת גרסת חשמל שנקראת IR4 אם אינני טועה. קרונוע לא אמור להיות גרור קטר בשום מצב, לא בגרסת חשמל ולא בגרסת דיזל חשמלי מלבד בעת תקלה שלא מאפשרת לו להניע את עצמו באמצעות המנועים שלו ולכן יש לחבר אותו לקטר ולגרור אותו.

מישהו ??? ../images/Emo6.gif אתה מזכיר לי משהו:

שאלה הגיונית
מישהו ???
אתה מזכיר לי משהו:
יש לי חבר שקוראים לו מישו ! אבל המישהוא במקרה שאתה מדבר עליו הוא הדוד. הסיבה שהקרונוע ההוא נגרר תתברר להפתעתך בהמשך. הקרונוע לא היה מקולקל והוא נגרר למטרה מאוד מסויימת. פרטים בהמשך.

elians

New member
מחכה לזה ...

מישהו ???
אתה מזכיר לי משהו:
יש לי חבר שקוראים לו מישו ! אבל המישהוא במקרה שאתה מדבר עליו הוא הדוד. הסיבה שהקרונוע ההוא נגרר תתברר להפתעתך בהמשך. הקרונוע לא היה מקולקל והוא נגרר למטרה מאוד מסויימת. פרטים בהמשך.
מחכה לזה ...
יאללה תביא חומר

מצב
הנושא נעול.
למעלה