שאלה האם בחול המועד מתוכנן איזה

מצב
הנושא נעול.

ה דרומי

New member

מפגש\סיור אשמח לדעת . המשך שבוע טוב לכולם\כולן.

אורי404

New member
מצטרף עם הדרומי.

מצטרף עם הדרומי.
למפגש שהיה בלוד לא יכולתי, לצערי, להגיע. בחול המועד אני לא עובד, ואשמח עם יהיה "סתם" מפגש.

אני אישית בעד

אני אשמח אם נתארגן על משהו
אני אישית בעד
על עוד מפגש במוזיאון אגד ,אבל שהפעם כווולם יבואו,במפגשים הקודמים היו המון נשים שלא באו. ובפסח אין בעיה של עבודה וכו'. וכמובן שלא נוותר על נסיעת מבחן בשסון!

אורי404

New member
../images/Emo45.gif

אני אישית בעד
על עוד מפגש במוזיאון אגד ,אבל שהפעם כווולם יבואו,במפגשים הקודמים היו המון נשים שלא באו. ובפסח אין בעיה של עבודה וכו'. וכמובן שלא נוותר על נסיעת מבחן בשסון!

גם אני בעד לעוד מפגש במוזיאון אגד. לראות שוסונים ו-0305 זה תמיד משהו נחמד.

ארזS

New member
גם אני בעד

אני אישית בעד
גם אני בעד
רק שיש לי כבר תוכניות עם המשפחה לחלק מימי חול המועד. אם תארגנו משהו ואהיה פנוי באותו היום אשמח להצטרף.

../images/Emo45.gif../images/Emo99.gifיש, גם בליילנד אני רוצה

אני אישית בעד
יש, גם בליילנד אני רוצה
נסיעת מבחן בליילנד
ואם אפשר אז בלילנד הזה

omer landau

New member
בשמחה................

בשמחה................
לגבי מוזיאון אגד זה יכול להיות נחמד רק אין לי איך להגיע וזה הרבה אוטובוסים להחליף לא??? אני לא רוצה להגרר בלי שום קשר אני מתכנן לנסוע למוזיאון חיל האוויר בחצרים ,אפשר להפוך את זה למפגש או משהו למרות שזה לא כל כך קשור לנושא הפורום פרט ל בואינג שעומד בכניסה

אין מה להיגרר

בשמחה................
לגבי מוזיאון אגד זה יכול להיות נחמד רק אין לי איך להגיע וזה הרבה אוטובוסים להחליף לא??? אני לא רוצה להגרר בלי שום קשר אני מתכנן לנסוע למוזיאון חיל האוויר בחצרים ,אפשר להפוך את זה למפגש או משהו למרות שזה לא כל כך קשור לנושא הפורום פרט ל בואינג שעומד בכניסה
אין מה להיגרר
אתה עולה על 149 של דן בכפ"ס, יורד בתחנה הסופית ומחליף לקו 19 של דן, שמוריד אותך בדיוק ליד מוזיאון אגד. יש עוד הרבה אפשרויות, אבל זו הפשוטה ביותר. אני גם די בטוח שיגיעו עוד אנשים מאיזור השרון, כך שתוכלו להתארגן.

omer landau

New member
אהה יפה תודה

אין מה להיגרר
אתה עולה על 149 של דן בכפ"ס, יורד בתחנה הסופית ומחליף לקו 19 של דן, שמוריד אותך בדיוק ליד מוזיאון אגד. יש עוד הרבה אפשרויות, אבל זו הפשוטה ביותר. אני גם די בטוח שיגיעו עוד אנשים מאיזור השרון, כך שתוכלו להתארגן.
אהה יפה תודה
אני אבדוק את זה נראה קודם את התאריך...

ה דרומי

New member
האם יש בסוף מפגש במוזאון אגד../images/Emo35.gif

האם יש בסוף מפגש במוזאון אגד

האם סוג המיפגש היה גם להתחלק לצותים ולהניע את הרכבים שם
האם יגיעו בעלי רישיון לאוטובוס שיזיזו את האגדות ממקום מרבצם?. אם כן מתי ובאיזה יום ובאיזו שעה?.

אני בעד רק תגידו מתי

האם יגיעו בעלי רישיון לאוטובוס שיזיזו את האגדות ממקום מרבצם?. אם כן מתי ובאיזה יום ובאיזו שעה?.
אני בעד רק תגידו מתי

אני ידאג לאנשים לזה.....

אני ידאג לאנשים לזה.....

סיכום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני ידאג לאנשים לזה.....
סיכום

טוב אני חושב שהגענו להחלטה. אבל לדעתי לא כדי לקיים מפגש אלא אם כל חברי הפורום יגיעו. אם יש הסכמה מצד כולם אני מוכן לקחת על עצמי את האירוע. יום טוב

ה דרומי

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif צא לדרך../images/Emo57.gif

סיכום

טוב אני חושב שהגענו להחלטה. אבל לדעתי לא כדי לקיים מפגש אלא אם כל חברי הפורום יגיעו. אם יש הסכמה מצד כולם אני מוכן לקחת על עצמי את האירוע. יום טוב
צא לדרך

רק לא לשכוח לתת תאריך ויום.
כבר כתבתי?.

כל חברי הפורום זה קצת מוגזם

סיכום

כל חברי הפורום זה קצת מוגזם
כי תמיד יש אחד שבכל זאת חייב להיות בעבודה, או שיש לו איזה תכנון מראש למשהו אחר אבל אם יהיה רוב הגרעין הקשה + עוד משתתפים בפורום שפחות קבועים אבל מעוניינים לבוא להכיר ולהנות אז כבר יהיה מפגש יפה ומכובד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה