שאלה - דרישות של הצבא

שאלה - דרישות של הצבא ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

שלום, אני הילה
ואני מתגייסת עוד שלושה וחצי שבועות להדרכת חי"ר... (we love u hila)... בכל אופן... התחילו ההכנות של לקראת הגיוס וגם הקניות.. הבעיה היא שאני ממש לא יודעת מה הדרישות של הצבא...
נגיד.. נעלי ספורט לשיעורי מד"ס
- צריך נעליים שחורות או בכל צבע שרוצים? בגדי ספורט - אותו כנ"ל.. שעון - חייב להיות שחור לגמריי או שאפשר שעון שחור עם מעט צבע עליו? גומיות לשיער - חייב שחורות? מסוג מסויים? ואם למישהו יש עוד קצת טיפים..
דברים שעולים לו לראש והם לא כ"כ ברורים מאליו.. אני אודה לכם.. תודה מראש... אני!

כבר התחלת לקנות?? טוב..תראי..

אני מתגייסת עוד שבועיים ועוד לא סיימתי עם הקניות.. בעיקרון נעליי ספורט שחורות אך ורק שחורות ועם שרוכים כמובן(בלי ריצרץ',מגנום וכדומה..) בגדי ספורט לשיעורי מד"ס אמרו לי שזה לא משנה אפשר ללבוש מה שרוצים אבל כמובן רצוי שהמכנס יהיה נוח..טייץ עדיף. גומיות-שחורות או חומות לגבי השעון אני לא יודעת אני בעצמי עוד לא קניתי. ואין לי ממש טיפים תקני הרבה בגדים חמים..גטקעסים וכו'.. בהצלחה!

SweetGirl17

New member
כמה תשובות

לשיעור מד"ס את יכולה להביא נעליי ספורט באיזה צבע שאת רוצה. ביגדי ספורט איזה שאת רוצה, רק שהמכנס לא יהיה מעל הבכך, ולא תהיה גופיה ושלא יראו את הבטן! השעון לא חייב להיות שחור, אצלי למשל השעון בצבע סגול... השעון יכול להיות כל צבע שאת רוצה, כמובן בשדאות רצוי שלא יראו אותו, אבל את במלא תהיי עם שרוול ארוך ולא יראו, ככה שלא משנה איזה צבע. כמובן כדאי שהשעון יהיה עם סטופר. תקני את השעונים האלה שעולים 50 שקל, הם אחלה. גומיות חייבות להיות בצבע שחור או חום. לא משנה הסוג (גם סיכות שיער).

חחח... טודע...

ממ... שעון כבר יש.. (baby-g ב-15 ש"ח מתאילנד)
קליפסים אסור?? אפילו לא בצבע שחור?

SweetGirl17

New member
מותר קליפסים

אבל אני לא יודעת אם בזמן הטירונות ירשו לכן ללכת עם קליפס.

noga85

New member
האמת היא...

שמבחינת פקודות משמעת אסור ללכת עם קליפסים ואפשר לקבל על זה תלונה מ-מ"צ.. זה שחיילות שמות על זה זין זה משהו אחר. :)

ליטלדה

New member
ההתרגשות שלך גדולה....

מדהים ששלושה שבועות לפני הגיוס כבר התחלת את ההכנות.. במקרה שלי הודיעו לי חודש לפני הגיוס שלי שמקדימים לי אותו בתשעה חודשים.התגייסתי שבוע וחצי לאחר הבגרות האחרונה שלי ויומיים אחרי שחזרתי מחו"ל לאחר שטסתי בדיוק באותו יום של הבגרות. זה היה סרט..... כל זה היה בשביל להדגיש לך שיש עוד זמן..אבל זה בסדר...כל עוד את מתרגשת. בקיצור, הרבה גופיות לבנות או בצבע זית בלבד, גומיות שחורות או חומות, אסור קליפסים בכלל, נעלי ספורט לשיעור מד"ס בכל צבע שתרצי אבל נעליים ליום יום שחורות בלבד ומעור. בהצלחה לך וגיוס קל!

מממ.. נכון ההתרגשות גדולה.. אבל..

עדיין לא התחלתי לקנות דברים.. השאלה שלי הגיעה בגלל שיש איזה מבצע על זוג נעליים שאני ממש רוצה ולא ידעתי אם אני אוכל ללכת איתן או לא.. ואז אם כבר נכנסתי לפה והתחלתם לענות לי (תודה) אז זרמתי עם העניין!

אוקיי אז ככה...

קודם כל המון מזל טוב, גיוס קל ובהצלחה ! א. לטירונות עצמה את חייבת נעליים בצבע שחור, ולשיעורי מד"ס את יכולה להגיע עם נעל ספורט בכל צבע העולה על רוחך. (רצוי ללכת עם אותה נעל בכדי למנוע משקל מיותר בתיק) ב. בגדי ספורט - בכל הצבעים שברצונך ללבוש, וזה לא משנה אם זה טייץ או מכנס פוטר. ג. שעון - לא חייב להיות בצבע שחור. את יכולה ללכת עם שעון בצבע וורוד או אפילו כחול. אני אישית ענדתי שעון בצבע תכלת. ד. גומיות לשיער - חייבות להיות שחורות או חומות, ותקפידי כי הם שמים לב לזה, ולא משנה מאיזה סוג. ה. סיכות ביטחון - נא לא לשכוח. את תראי כמה תזדקקי להן. ו. כמובן כלי רחצה עם תיק רחצה. ז. בגדים לשבועיים במקרה ולא תצאי הביתה(גופיות, תחתונים וכו), ואל תעשי את הטעות שרוב הבנות עושות כהן בטוחות ששבת ראשונה הן יוצאות הביתה. (אני לא יצאתי הביתה ובאתי מוכנה עם ציוד ל-14 יום) ח. סדין וכלי מיטה. ט. מגבת. י. כפפות למקרה שתיהיה לך תורנות מטבח או נקיון שירותים וכדומה. כ. מצית. ל. פלסטרים. ואת תראי כמה תשמחי שלקחת אותם. ואלה הדברים העיקריים שאני זוכרת. בהצלחה !

סנאי נדיר

New member
פקודות מטכ"ל

- נעלי ספורט לשיעורי מד"ס יכולות להיות כל נעל ספורט מצויה בשוק (אדידס, דיאדורה, וכו') ובכל צבע - בפרט שלא תלכי עם הנעליים מחוץ לשעור המד"ס. - בגדי ספורט - את יכולה לקחת חולצה או גופיה קצרה וטרנינג בחורף, באיזה צבעים שבא לך - שוב - בתנאי שאת לא הולכת עם הבגדים מחוץ למסגרת שעורי המד"ס שלך. - שעון - את יכולה לבחור איזה שעון שבא לך - עדיף לך שחור, ועדיף משופצר. בייחוד אם את מדריכת ח"יר (מוסיף לקרביות ולפוזה). - גומיות לשיער - ופה אני מדגיש - לא פעם ולא פעמיים נרשמו על ידי דוחות על קליפסים. וזה גם הזמן להפריך את השמועה - א-ס-ו-ר ק-ל-י-פ-ס-י-ם, לא בצבע שחור, לא בצבע ירוק, לא בצבע לבן, לא בשום צבע. אסור קלפיס. נקודה. מה מותר? גומיה דקה לשיער בצבע שחור מלא או חום בהיר. חייב גומיות שחורות או חומות - צבע אחר פירושו סרט לשיער לא תקני (עבירה קלה).

למעלה