שאלה די דחופה...

שאלה די דחופה...

שלום,רציתי לשתף אתכם בחוויה שאני עוברת בחודשים האחרונים בקשר לתזונה שלי. אני בת 18 עוד שבוע מתגייסת ולמדתי בתיכון שמשלב מחול בתכנית הלימודים באופן מירבי (6-8 שעות ביום). מאז שסיימתי את התיכון עדיין נותרה לי הבעיה הפסיכולוגית של לרזות למרות שבעיניי אנשים אני די רזה. למרות שאני אולי רזה יש מקומות שאני רוצה להוריד מהם בעיקר הירכיים,האגן והבטן שאני מתקשה להוריד מהם. כשהמשקל שלי כמו שהוא עכשיו זה גורם לי לדיכאונות קשים מאוד,ואני לא יכולה לצאת מהבית בגלל זה. אני חייבת לציין שאין לי שום בעיה של חוסר ביטחון או משהו פשוט אני לא מרגישה נוח עם השומנים העודפים... רציתי להתיעץ איתכם איזו דיאטה או הרזיה אני יכולה לשקול שתביא לתוצאות יחסית (!) מהירות (במיוחד כדי לתת פוש לעתיד כי בצבא משמינים יותר...) תודה מראש- תיפור האגמים.

17sweet girl

New member
תשובה

את אומרת שאת רזה,אז אולי את לא צריכה שום דיאטה,פשוט תעשי פעילות גופנית ותתחטבי.. ולמה קבעת שבצבא משמינים יותר? אל תהיי בטוחה בזה. מי שאוכל נכון,לא משמין,ולהפך יכול לרזות, הבחורה של וורונסקי היא ההוכחה לכך. ועזבי את המספר שאת רואה על המשקל,הוא לא שווה בכלל שנתייחס אליו. את יכולה לעשות ניסוי קטן: להישקל בבוקר,בצהריים ובערב ואת תיראי שכל הזמן המשקל משתנה..למה? בגלל האוכל שאת אוכלת וכל מיני דברים ולעומת זאת אם תמדדי היקפים (לא משנה מתי) זה תמיד יישאר אותו דבר!! אז את לא צריכה להיכנס לדיכאון בגלל איזה מספר @#@#@@# שאת רואה

זה לא המספר בכלל...

אני יודעת שיש לי איפה להוריד וקשה לי להוריד את זה באזורים שכתבתי ,הייתי רוצה דיאטה אנושית שאני יכולה לעבור בלי התקפי רעב זה הכל... תודה על העזרה בכל אופן...

17sweet girl

New member
בכל מקרה לא תוכלי לרזות איפה שאת

רוצה.אי אפשר לרזות נקודתית. ולא יכולים לתת לך כאן דיאטה,כי לא מכירים אותך,גיל,גובה,משקל,היסטוריה וכו'.. רק יכולים להמליץ לעסוק בפעילות גופנית ולאכול בריא שזה כל שעתיים שלוש, 3 ארוחות גדולות (שמכילות פחמימותת שומנים חלבונים וירקות) ו3 ארוחות קטנות שזה חטיף,פרי,שוקולד,וכו' יום טוב ובהצלחה.

לכי לדיאטנית

אגב עדיף 6 ארוחות ביום (אומנם לא גדולות אבל שיכילו את כל אבות המזון) על 3 גדולות\ 3 קטנות של חטיפים. ולא משנה מה אל תגיעי למצב של התקפי רעב, זה לא בריא ואת לא תורידי עם זה את השומן המיותר.

למעלה