שאלה דחופה...

מצב
הנושא נעול.
שאלה דחופה...

שאלה דחופה...
היי לכולם... אני עבדתי (עד היום בצהריים...) בגן ילדים. במשך השבועיים האחרונים צצו מספר בעיות בגן ומספר הורים דיברו איתי טלפונית ללא ידיעתה של הגננת. הדבר התגלה לגננת ובשל כך היא החליטה לפטר אותי, ואמרה שבגלל שדיברתי עם ההורים היא לא תשלם לי את המשכורת של פברואר. כולם אמרו לי שהיא חייבת לשלם לי ולא משנה מה קרה אבל אני רוצה להיות בטוחה... היא יכולה על פי חוק לא לשלם לי? אני כל כך מבולבלת...

חייבת לשלם

שאלה דחופה...
היי לכולם... אני עבדתי (עד היום בצהריים...) בגן ילדים. במשך השבועיים האחרונים צצו מספר בעיות בגן ומספר הורים דיברו איתי טלפונית ללא ידיעתה של הגננת. הדבר התגלה לגננת ובשל כך היא החליטה לפטר אותי, ואמרה שבגלל שדיברתי עם ההורים היא לא תשלם לי את המשכורת של פברואר. כולם אמרו לי שהיא חייבת לשלם לי ולא משנה מה קרה אבל אני רוצה להיות בטוחה... היא יכולה על פי חוק לא לשלם לי? אני כל כך מבולבלת...
חייבת לשלם
תשלום משכרת היא חובה בלתי מותנית.

מוסיפה שאלה...

שאלה דחופה...
מוסיפה שאלה...
במידה ואצטרך לפנות לבית דין לעבודה... מה אני צריכה להביא? כמה זה עולה? (אני לא במצב להוציא אלפי כספים לעורכי דין...). מה הפרוצדורה במצב כזה?

תשובה

מוסיפה שאלה...
במידה ואצטרך לפנות לבית דין לעבודה... מה אני צריכה להביא? כמה זה עולה? (אני לא במצב להוציא אלפי כספים לעורכי דין...). מה הפרוצדורה במצב כזה?
תשובה
את יכולה לפנות לבית הדין לעבודה בעצמך. אין חובה להיות מיוצגת על-ידי עו"ד. הורידי טפסי תביעה מהדף הראשי של הפורום (או תחת קישורים), מלאי אותו והגישי בבית הדין שבאזור מקום העבודה. קיימת אגרה של 1% מהתביעה או מינימום של 61 ש"ח (משהו כזה, ייתכן שעדכנו בכמה שקלים). הוסיפו לטופס התביעה כל מסמך שיש לך על ההעסקה (תלוש משכורת; מכתבים וכו'). גם אם אין לך, זה בסדר. פרטי כל מה שצריך. בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה